Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Szteroidoktól nemzőképtelen?

Szteroidoktól nemzőképtelen?

Figyelt kérdés
Párom az a bizonyos gyúrós típus, rendszeres edzések mellé kb két évvel ezelőttig szteroidokat is szedett, kb. egy éven keresztül. Azóta azzal leállt,mert megkértem. de utána egészen idén februárig más baromságokat is fogyasztott - én csak gyúrós poroknak nevezem őket -, aminek szerinte nincs semmilyen káros hatása: glutamin, bcaa, fehérjeporok, ilyesmi scitec-es cuccok. Próbálkozunk a babucival.Én voltam orvosnál, velem minden rendben, ő még nem volt, mert még csak 2 sikertelen hónapon vagyunk túl. Ha ezt közölnénk, úgyis elküldenének minket, merthogy csak egy év után lehet meddőnek tekinteni. Tudom, nem sok a két hónap, és hogy ha minden ideális, akkor is csak 20% esély van a teherbeesésre, de mindig ott motoszkál a fejünkben, hogy mivan, ha amiatt nem jön össze?Van valaki, akinél kiderült, hogy a párjával hasonló dolgok miatt van probléma? Kérlek mellőzzétek az elítélő hozzászólásokat! Én is, és ő is tudja, hogy nem kellett volna, de hülye volt, megtette, és most már nem tudja visszacsinálni. Sajnos ez van.
2017. aug. 7. 13:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Egyébként mióta elkezdtük a babaprojectet, semmit ilyet nem fogyaszt, csak E-vitamint, C-vitamint, cinket, és fluimucilt.
2017. aug. 7. 13:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell kivárni az egy évet, ha gyanú van rá, hogy károsodott valami. Mellesleg senki nem tartott gyertyát nektek, hogy bizonyítani tudná, mióta próbálkoztok, azt mondasz, amit akarsz. Harmadrészt magánúton is lehet spermavizsgálatot kérni. Negyedrészt kapható házi spermateszt is, de ezt javaslom legkevésbé.

Én az egyenes utat választanám, elmennék TB alapon andrológiai ambulanciára (beutaló sem kell) és előadnám, hogy babát szeretnék, de évekig szedett mindenféle szerek miatt ellenőrzésre szorul a sperma.

2017. aug. 7. 13:46
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Volt már rá példa, hogy a szteroid meddőséget okozott. Nem egy hiteles példa, de Éjjel nappal Budapest Joe. Biztos, hogy azért volt benne ilyen rész, mert előfordulhat.
2017. aug. 7. 13:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet attol igen, orulj hogy egyaltalan felall neki.. Ez alatt levo kerdesnel meg mar abortusz kell.. Igazsagtalan az elet:D
2017. aug. 7. 13:59
 5/11 anonim ***** válasza:
Az üzlet, az üzlet. A "gyúrós porokban" más is lehet, nemcsak az, ami rájuk van írva, ezekre nem vonatkoznak a gyógyszerekkel szemben támasztott hatósági követelmények. Hallottunk már olyanról, hogy nikotin volt egy bizonyos csecsemő rágókában, mert így lehetett függővé tenni a csecsemőt, hogy csak az adott rágóka rágásától nyugodjon meg.... Már 100-200x-os nagyítású mikroszkóp alatt látni lehet, hogy tele van-e úszkáló-csapdosó spermiumokkal a spermaminta, vagy nem.
2017. aug. 7. 14:01
 6/11 anonim ***** válasza:

Biztos hogy van köze hozzá. Vizsgáltassátok ki a férfit is, addig nem sok mindent lehet tenni, csak totózni.

De ne azt vedd példának mint amit a 3. irt .

Gagyi filmeket nem kellene alapul venni.

2017. aug. 7. 14:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Igen, lehet.

Volt kollégám is "gyúrós" volt. Pedig huszonegynéhány éves. SZóval fiatal. Mégis, amikor gyereket akart, kimondottan erre szedett valami vitamint, mert tudta, hogy amiket előtte bevitt, azok gyengítik a nemzőképességet.

2017. aug. 7. 14:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyes doppingszerek herezsugort tudnak okozni, miután a bevitt extra adag hormonok és egyéb szerek visszaveszik a házi hormonelőállítást. Nem véletlen kell HCG-t szedni többek közt a kúrák végén. Aki ésszel csinálja nem lesz meddő, rengeteg testépítőnek van gyereke, pedig tele vannak mint a délibusz. A boltban is kapható kiegészítők (gyúrós porok - SIC!) pedig NEM okoznak meddőséget se egyéb betegségeket. Mivel sima fehérje tehát táplálék, illetve aminosavak. Ennyi erővel a vitamin is "por".
2017. aug. 7. 14:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen, azzal tisztában vagyok, hogy a fehérje az nem a káros dolgok közé tartozik, de az ilyen bcaa névvel ellátott dolgokban semmi természeteset nem látok, így azért nem gondolom, hogy jót tenne bárkinek is. Egyébként feláll neki, azzal nincsen probléma. Egy darabig clostilbegytet is szedett, hogy helyreálljon a hormonháztartása. de azt nem sokáig, és nem is sokat.
2017. aug. 7. 15:13
 10/11 anonim ***** válasza:
A BCAA sem káros... esszenciális aminosavak (leucin, izoleucin, valin) megfelelő minőségű fehérje fogyasztásával alapból beviszed ezeket az aminosavakat, intenzív edzésnél akadályozza az izomlebomlást. Ennyi. Ettől senki sem lesz meddő. A szteroid már más dolog...
2017. aug. 7. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!