Duphatoson-t ismerő anyukák, kismamák, tudnátok segíteni?
Jelenleg még nem próbálkozunk, a köv. hónaptól szeretnénk nekiugrani a "babagyártásnak", sajna előző progi hiány miatt korán búcsúzott, most 10 napos (reggel 1, este 1 bogyó) Duphaston kúrán vagyok, de egy probléma miatt az utolsó két nap adagja (4 bogyó)-t nem tudom beszedni, és már szerezni sem... Mennyiben változtathat az eredményen, ha 10 nap helyett 8 napig szedtem? (addig mindig pontosanszedtem, a köv. hónapban is tudom majd megint peteérés után), de ez most így alakult :/
Volt már így valaki? 10 nap helyett 8? Nagy gond lehet a próbálkozással majd? Mit okozhat?
Köszönöm!
Meggyőződésem, hogy a 10 nap se ér lóizét se. Nekem is annó felírt a doki peteérés utántól 1 heti gyógyszert. Aztán csodálkozott, hogy nem lettem terhes. Kiharcoltam 2 hetit, plusz ha pozitív a teszt, akkor is szedni kellett tovább,és így máris megmaradt a terhesség.
De amúgy ahogy az első mondja, a jelenlegi hónapban beszedett progipótlás semmilyen hatással nem lesz rád jövő hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!