Miért nem hatott megint a clostybegyt? Nagyon elkeseredett.
Figyelt kérdés
3. hónap, elsőben nem volt peteeres, másodikban Igen, ugyanennyi adaggal most 13. napon nem volt megint semmi. Azt hittem, ha 2x1 hatásos volt, akkor mostmar tuti lesz pete. De nincs, múlt hónap 15. napján volt 23 mmes, most semmi. Volt még a múlt hónapban canesten combi kezelesem, most meg antibiotikum, talán ezektől nem jött össze?2017. júl. 26. 17:02
21/22 A kérdező kommentje:
Még nem voltam kontrollon, így nem tudom javult e a helyzet. Annyi biztos, hogy a reggeli cukrom már nem 6 körüli, és ez jó!
Na, ma voltam ismét uh-n, szerencsére talált kettőt is, pedig már a legrosszabbra számítottam.
Legutóbb üres volt a hólyagom /pedig fél liter vizet ittam előtte/, és amiatt nem látta a petesejteket. Szóval van esély még a hónapban :)
2017. júl. 28. 21:25
22/22 anonim válasza:
Összesen 11 clostys cikluson vagyok túl kb 6 év alatt.Ennek köszönhetően 3 gyermekem van.Az utolsónál már nálam sem igazán hatott a closty.De amikor feladtam akkor teljesült a vágyam 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!