Miért nem hatott megint a clostybegyt? Nagyon elkeseredett.

Figyelt kérdés
3. hónap, elsőben nem volt peteeres, másodikban Igen, ugyanennyi adaggal most 13. napon nem volt megint semmi. Azt hittem, ha 2x1 hatásos volt, akkor mostmar tuti lesz pete. De nincs, múlt hónap 15. napján volt 23 mmes, most semmi. Volt még a múlt hónapban canesten combi kezelesem, most meg antibiotikum, talán ezektől nem jött össze?

#teherbeesés #peteérés #Clostylbeggit
2017. júl. 26. 17:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

És a sport?

Van, akinek csak akkor jön helyre a peteérése, ha a 4 pillérből mind a 4-et tartja!

Nem lehet kihagyni egyet sem.

A lelki pillér ugyanolyan fontos, a sport ezen is segít, illetve tudom ajánlani, hogy csinálj valami relaxáló hobbit, festészet, kötögetés, bármi, ami kikapcsol.

És bocsi, hogy unásig hallgattad, de egy IR-esnek nyilván ezt mondják, diétázzon, sportoljon, szedje rendesen a bogyókat, van, aki 3 hónap alatt helyrejön, van, aki meg 1 év alatt. Nagyon egyéni.

2017. júl. 27. 12:38
 12/22 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy unásig hallgattad. Eddig nem akartalak ijesztgetni, de akkor leírom a saját esetemet. Ir-es vágyok, dr csak enyhé, gyógyszer nem is kell. Csak diéta és sport. Első clostis hónap semmi. Második clostis hónap 23 tüsző, hiperstimuláció. Nem tudtam lábra állni, olyan fájdalmaim voltak mint amikor szültem (egy fiunk van, ő természetesen fogant diéta és mozgás mellett). Ket hét kórház, majdnem szétdurrant a két petefészkem. Azóta nem szedtem clostit. A doki reakcioja: hát pcos-nél előfordul, nem mondtam? Hát nem mondta.
2017. júl. 27. 13:07
 13/22 A kérdező kommentje:

Sportolok is, fogytam 15 kilót, bocsi, de elég már az okoskodasbol! Nem vagyok hülye, utána olvastam mindennek.

Utolsó, sajnálom, biztosan te se gondoltad, hogy te leszel az a kicsi százalék, akit életveszélyesen tulstimulálnak. Én is olvastam a betegtajekoztatot, de mérlegelni kellett a haszon-kockázatot.

A dokim óvatosan emelt adagot a pco miatt, jelenleg nincs cisztam.

2017. júl. 27. 13:47
 14/22 A kérdező kommentje:

Egyébként most kevesebb kiló vagyok, mint amennyivel pár éve teherbe estem, és akkor oda se kellett figyelni. Úgyhogy még ez is idegesít, hogy hiába fogytam, mégse leszek terhes, pedig 75 kílosan is tudtam. Most meg nem.

Ahh :(

2017. júl. 27. 13:52
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de neked meg mi a fene bajod van? Mi az, hogy okoskodok?

Az első válaszomban leírtam, hogy hasonló cipőben járok, sajnállak, adtam tanácsot, és attól még, hogy nem hatott neked a closty, és azt írta sokmindenki, hogy majd a hármas kezelés tesz rendbe, az nem okoskodás!!!

a 2. válaszomban sem volt semmiféle rosszindulat, van, akinek valóban elég 1-2 hónap, van, akinek 1-2 év.

Én azt írtam neked, hogy kitartás, és semmi, de semmi okoskodás nem volt benne!

Viszont már bánom, hogy próbáltam neked segíteni, mert egy buta libának tűnsz, nem fogadod el, hogy ha IR+PCO a betegséged, akkor szedheted marokszámra is clostit, majd lesz neked is hiperstimulációd, vagy cisztáid.

Csak és kizárólag 3-as - sokak szerint 4-es - kezelés az, ami meghozza a gyümölcsét, van olyan, akinek a 3. lombik után derült ki az IR - addig a lombik se jött össze, mert nem tudott megmaradni a baba, vagy el se kezdődött semmi. Aztán spontán teherbeesett, mikor már fél éve tartotta szigorúan a 3-as kezelést.

2017. júl. 27. 13:52
 16/22 anonim ***** válasza:
ja, és 11-es voltam, de válaszoljon neked a halál, hát komolyan...
2017. júl. 27. 13:53
 17/22 A kérdező kommentje:

Figyelj 79%! Tudod, amikor hónapok óta dietazom, sportolok és endokrinologushoz és uhra járok és történik valami, ami tökre nem logikus, akkor jön valaki és olyasmiket ír le, amit már hallottam másik 10 embertől és az orvosaimtol. Akkor mit mondjak neked? Szerinted nem vagyok tisztába ennek a betegségnek a lenyegével?

Dietazz meg sportolj, mondod te meg mások. Köszönöm, próbáltam és nem, nem vált be. . Úgyhogy valami más megoldást kellett keresnem, ami a closty volt. Most ez sem jön be. Szerinted?

2017. júl. 27. 15:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

79%-os vagyok.

de, tisztában vagyok ezzel, mert 1 évig csináltam, mert pco-gyanús voltam. nem vagyok az szerencsére, csak a fogamzásgátló után kellett idő helyrejönni. Azóta kismillió másik baj derült ki, hashimoto meg egyéb nyalánkságok. 2 éve járjuk a meddőségi klinikákat, többmillió forintot elköltöttünk már orvosra, gyógyszerre, inszeminációra, táplálékkiegészítőkre, eredménytelenül. Minden hónapban csak a negatív teszt az amit látunk. Szóval elnézést, ha igyekeztem tanácsot adni, többet nem fordul elő, ilyen embereknek én sem segítek, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

2 éve várjuk, hogy pozitív terhességi tesztet lássunk, ne csak negatívat, mert még egy kémiai terhességet sem voltam képes eddig produkálni.

Ha nekemesel, csak mert segíteni akartam, legyen, meg van a szint látom.

Ha meg nem vagy képes elfogadni, hogy a closty nem igazi megoldás a pcos és ir gondodra, akkor az a te bajod, nem az enyém.

2017. júl. 27. 15:13
 19/22 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Azt nem írtad (vagy csak én nem láttam),hogy javulnak az értékeid?

2017. júl. 28. 09:35
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
hiába hisztizel itt nekünk,attól nem lesz jobb a helyzeted.ez végig kell csinálni türelemmel,nekm 2.5 évig tartott mire összejött,és 3 lombikom volt.ki kell tartani,és tovább csinálni.Ez van.
2017. júl. 28. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!