Luna20120323 kérdése:
MASTODYNON belsőleges oldatos cseppről mit lehet tudni, mennyi idő alatt hat és milyen hatásai vannak?
Figyelt kérdés
Az utóbbi néhány hónapban 2 hétig volt meg a menstruációm..gyerek még mindig sehol..az orvosom javaslatára váltottam ki ezt a cseppet...nem tudom,hogy mikortól érezhető a hatása?És tégleg segitségül lesz a baba ügyben? Még csak 5 napja szedem 3×15 cseppet és azt tapasztalom hogy most még korábban jött meg...4én múlt el és ma megint pecsételek..ez már a cseppek hatása?2017. júl. 22. 21:02
1/3 anonim válasza:
Ez engem is nagyon érdekel! Nekem progeszteron hiányra javasolta valaki de nem tudom mennyire hatásos. De nagyon sok jót olvastam róla! Nekem azt mondták reggel este 30 cseppet kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Most tartok a szedésénél ott, hogy az első mensruáciomon túl vagyok..elötte egy héttel már pecsételtem de most az is elmaradt és 7 nap helyet 4 napig tartott a vérzésem ..kezdetnek ez jónak tünik.. 😊
2017. júl. 31. 22:04
3/3 anonim válasza:
Én is szedem egy ideje és a mellfájdalmam elmúlt! Nagyon durva progeszteron hiányom volt és magas volt a prolaktinom is és mindkettő értékem csakis ettől, más terápia alkalmazása nélkül helyreállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!