Mastodynon cseppel esett már valaki teherbe? (bővebben lent)
sziasztok. 25 éves lány vagyok egy 17 hónapos kislány büszke anyukája. a kislányom 7 hónap probálkozás után fogant meg, Mastodynon csepp segítségével.
most szeretnénk kistesót a kislányom mellé, de ismét gondok vannak a mensimmel. Áprilisban volt meg a mensim májusban semmi, és még most se jött meg. Sosem volt rendzseres a mensim, a dokimnak mondtam ezt februárban az éves szűrésen aki azt mondta semmi probléma, vett vért is és a hormonokkal is minden rendben. igazából nagyon rossz mert már megint 3 hónap telt el és még semmi. úgy érzem ez ismételten hosszú lesz. valaki esetleg valami tanácsot tudna adni a mastodynon csepp mellé. aki volt már így esetleg írja már meg a tapasztalatát legyen szíves.
előre is köszönöm a segítséget
Elég érdekes történet, főleg, hogy ilyen múlttal nem néztek nálad semmit, ami PCOS/IR-re utalna. A mensit a fog-gátló nem állítja be, az nem menstruáció. Elnyomja a tüneteket és annyi. Tudom, átéltem.
Töltsd ki a tesztet és keress fel ehhez értő szakembert, mert aki most kezel, nem tudja, mit keressen, nyilvánvalóan:
Egy sima vérképből nem derül ki az inzulin rezisztencia, és sokáig a rendszertelen mensin kívül nincs más tünete. Nekem soha nem volt rendszeres a mensim, sokáig csak ez a tünet volt. Majd 27 éves korom körül mindkét petefészkem tele volt apró gyöngysor szerű cisztákkal, 35 évesen lett rossz először a vércukor értékem, egy év alatt felrántottam 15 kg-ot. Kezelés után sikerült teherbe esnem.
Egy 3 pontos vércukor/inzulin vizsgálattal nem vesztesz semmit, én megcsináltatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!