Moncsika1123 kérdése:
Én ezt nem értem! Hőgörbe + ovuteszt, sztetek mit rontottam el? Vagy mi a baj?
Figyelt kérdés
Itt a hőgörbém és a talán pozitív ovulációs tesztem. Ez alapján peteérésem a hőgörbe alapján 15.én volt,az ovu.teszt meg 16án volt pozitív, amitől 24,36 órán belül kellene peteérésnek lennie!! Itt valami nagyon nem stimmel!!
2017. júl. 20. 13:17
2/3 anonim válasza:
Szerintem meg 18án volt ovu a hőd alapján.
Mert akkor van utoljára az alaphő alatt, plusz az kettő egyforma nap, onnan lódult meg erőteljesen.
Nem mindig van hőleesés főleg ha nem hajnalban van ovu. Ha napközben akkor az aznap reggel még másnap meg már nem alacsony. A ciklus eleje meg lehet cikk-cakkos szóval az épp egy cakk volt. :)
Nekem is hasonló ebben a hónapban a görbém egyébként.
Szerintem ne aggódj jó volt így az időzítés!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor majd kiderül :)
2017. júl. 20. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!