Piroska és a farkas kérdése:
Tévedhet az ovuteszt? Vagy mi van ilyenkor?
Figyelt kérdés
ciklusom 15. napján vagyok, első clostis honapom. Az elmúlt 3 napban Facelle ovuteszteket csináltam, folyamatosan erősödött, azt hittem, a lesz pozitív. Mára elfogyott a teszt, így vettem egy expect lh vagymianevét, hát olyan negatív lett, h negatívabb nem is lehetett volna. Ezen most azért vagyok elkeseredve, mert ovu után el kellett volna kezdenem az utrogestant, de így hogy? Ha a hőm holnap reggelre megemelkedik, akkor esélyes, h a teszt tévedett? Vagy vegyek holnapra Facellét? De az sem segít, hisz abbol nem tudom, h a mai Facelle milyen lett volna.2015. jún. 1. 19:24
1/6 Manka68 válasza:
Alap dolog, hogy clostis kezelésnél minimum ultrahang követés kell, hogy tudd, mikor volt ovu. De a legjobb a tüszőrepesztő szuri. Ha a dokid csak felírta a clostit és magadra hagyott, az felelőtlenség részéről, érdemes lenne másikat keresni. A tesztek nem egyforma érzékenységűek, lehet hogy az új gyengébb. Most hirtelen egy ultrahang tudná megválaszolni, hogy megvolt-e már az ovud.
2/6 A kérdező kommentje:
A hőm nem emelkedett meg. Az a helyzet, h nekem kb 35 naposak a ciklusaim, és legtöbbször a 19-20. napon van ovu. tegnap még csak a 15. napon voltam, de azt hittem, a clostitol hamarabb lesz. Most azt hiszem, kiírok még egy kérdést erről... Nem hívott vissza utrahangra, ezt a tüszőrepesztőt sem mondta, nem tudom, hogy az kinek szükséges. Van egy kislányom, tehát egyszer már képes volt rá a szervezetem, csak most van vmi katyvasz, és a dokim szerint első körben csináljunk végig 3 clostis honapot.
2015. jún. 2. 07:36
3/6 Manka68 válasza:
Nekem is van egy lányom. Második baba mégsem sikerült még lombikokkal sem. Egy terhesség és szülés sok mindent megváltoztat a szervezetünkben. A dokid meg nagyon ráérős, azt mondja, ami neki a legkényelmesebb. Ki kéne deríteni miért nincs peteérésed, mert amit most csinál a dokid, az vaktában lövöldözés, a siker minimális esélyével.
4/6 A kérdező kommentje:
Hàt.... én most úgy vagyok vele, h megnézem, h ez a ciklus hogyan alakul, és ha szükséges, júliusban több dokihiz is elmegyek, és nem leszek leràzható. 35 éves vagyok, nincs sok időm. Megkérdezhetem, h Ti mióta próbàlkoztok a testvérrel? Van vmi konkrét provléma amit kimutattak?
2015. jún. 3. 14:35
5/6 Manka68 válasza:
Több mint 5 évig próbálkoztunk. Az első fél év után kezdett foglalkozni velünk a nődoki. Megcsináltatta az alapvizsgálatokat, nem talált semmi problémát. Meddőségi centrumba irányított rögtön, nem húzta az időt. Inszem, lombik nem sikerült. Akkor mentem endokrinológushoz magánszorgalomból. Itt derült ki a pajzsmirigy alulműködés, inzulin rezisztencia. Kaptam kezelést mindkettőre, spontán baba, missed ab. Újabb lombikok sikertelenül. Újabb vizsgálatok, méhtükrözés, véralvadási faktorok, genetika. Kiderült, hogy a császármetszéskor használt nem felszívódó varratok befordultak a méhembe, és spirálként működtek. Kitépték, újabb lombikok, megint semmi. Még mindig van valami baj, de nem találták meg mi az. Ellőttük az összes lombik lehetőségünket, időközben elzáródtak a petevezetékeim megnyithatatlanul, így már nincs esélyünk. Nem lesz baba. Igyekszem segíteni itt a tapasztalataimmal azoknak, akiknek még nem késő.
6/6 A kérdező kommentje:
Uramisten, mennyi mindenen mentetek keresztül... pedig de nagyon szerencsés lett volna az a baba, aki oda születik, ahol ennyire vágynak rá. Én még ehhez sehol sem vagyok, meg fogom kérni, hogy nézzenek terheléles cukrot, mert csak éhgyomrit nézetett a doki, abbol meg elvileg nem derül ki, h van - e IR vagy sem. Mi nagyon szeretnénk/ szerettünk volna 3-4 gyereket is, ha az én egészségem és korom engedi, most azzal vígasztalom magam, hogy sokkal nehezebb lehet azoknak, akiknek egyáltalán nem jön össze a baba, mint azoknak, akik testvérért küzdenek. DE azért ez nem mindig meggyőző.... Örökbefogadáson nem gondolkodtok? Hány évesek vagytok? Nekem férjem felvetette, nem úgy, h most, hanem idővel, ha nem sikerül... de én arra még nem állok készen.
2015. jún. 4. 07:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!