Bella673 kérdése:

Mit tegyek, mit akar?

Figyelt kérdés
Teherbe estem harom honapja en akarom a babat de az apuka nem mivel kalandbol jott es ketelyei vannak azzal kapcsolatban hogy az ove-e ki jelentette hogy ha meg haragszom ha nem akor is meg csinaltassa ea maximalisan az apja lesz tamogassa,igazabol probaltam meg szakitani vele a kapcsolatot mert nem akar melettem lenni a terhesegem alatt mondtam majd szolok ha meg lesz a baba de nem hagy? Mit akat mit tegyek? Szeretem az apukat az biztos :)

2017. jún. 21. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értem, leírnád érthetőbben?
2017. jún. 21. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Teherbe estél egy kaland során, de az apa nem biztos abban, hogy övé-e a gyerek, ennek ellenére vállalja a felelősséget, de csak ha már megszületett. Te nem akarsz vele lenni, mert csak a baba születése után állna melléd, de azért nem hagy békén, ráadásul szereted is.

Ezt hámoztam ki ebből a zagyvaságból, fogalmazás 1-es, ülj le próbáld újra. :) Nade komolyra fordítva a szót először is el kéne dönteni, hogy te mit szeretnél, ő mit szeretne, majd leülni és megbeszélni felnőtt ember módjára. Nem muszáj együtt élnetek, de attól tarthatná a gyerekkel a kapcsolatot, és támogathat titeket, főleg hogy ő is ezt szeretné. Ha meg mégis szeretitek egymást, akkor próbáljátok meg együtt.

2017. jún. 21. 16:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Dns vizsgálatot akar? Mivel kalandból lett a baba, tök jogos. Mi a gondod? Nem ártana amúgy a gyerekvállalást IQ-hoz, és EQ-hoz kötni.
2017. jún. 21. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy értelmezem, hogy apasági vizsgálatot akar, bár elég nehéz bármi érthetőt találni az írásodban.

Ha így van, abban az esetben teljesen megértem. Miért akarná más gyerekét nevelni egy olyan nővel, aki bizalmatlanságra adott okot?

Ha rosszul értettem...akkor fogalmazz normálisan.

2017. jún. 21. 17:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ékes bizonyítéka vagy h a gyerek csináláshoz nem kell ész!!!!

Értelmetlen tagyvaság amit ide írtál!

Apasági vizsgákatot akar a pasi. Teljesen jogos.

De most akkor nem akar veled lenni, vagy nem hagy?

2017. jún. 21. 18:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés mit keres a "Teherbeesési problémák" résznél? Ahogy látom neked nem okozott nagy gondot teherbe esni.
2017. jún. 21. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

😁 nem csak a fogalmazás, de az értelmezés sem megy

Gondolta h probléma h teherbeesett :)

Nála ezt jelenti a teherbeesési probléma

2017. jún. 21. 19:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Bella neked mennyi bajod van...de az írásod fejlesztésére közel sem fordítasz annyi időt, mint az összevissza kefélésre és a 100.kérdés kiírására.
2017. jún. 21. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Jaaajjj neee.Már megint ez a nő?!😠
2017. jún. 25. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Már megint te?

Én amugy nem sok mindent tudtam kihámozni az írásodból, ahogy itt sebki sem. Mindenki mást hámozott ki. Az apaságit jogosan akarja a pasi megcsináltatni, de ha mellettetek áll, ne üldözd el, főleg ha szereted is.

2017. jún. 25. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!