Reyka kérdése:
Lehetséges még?
Figyelt kérdés
sziasztok. az lenen a kérdésem, hogy vasárnapra nem várom azaz 06.25re! De tegnap volt egy kis barnázásom előtte meg sűrű krémes fehér folyásom. LH tesztet csináltam végig a ciklus alatt és az a döbbenetes dolog jött ki, hogy nekem a menszes után egy héttel lett pozitív utána mindvégig negatív lett. Középidőben görcsöltem és volt is mindjárt megjön érzésem már.. A hasam alja ugy tudom leírni hogy sehogy .furcsán püffedt!. Szerintetek mikor teszteljek, hogy ha ennyivel elöbb volt az ovum a teszt szerint? Köszönöm aki tud segíteni :) szép napot2017. jún. 20. 14:04
1/2 A kérdező kommentje:
Azt nem irtam meg, hogy a cilus.hu-n vezetem a dolgokat. Ott az átlag menszesz hosszra 32 napot ír ki. és múlt hónapban 24én jött meg . együtt voltunk a párommal: 30,1,4,5,10,11
Remélem így már valaki tud tám pontot adni, hogy mire is számítsak. (Tudom várjam meg a következő menstruációt, csak véleményekre vagyok kiváncsi :) )
Köszönööm!!
2017. jún. 20. 14:35
2/2 anonim válasza:
Ilyenkor senki nem tud biztosat mondani, mert annyira kétesélyes. Na most én mindenkinek azt javaslom, vegyen olyan tesztet, ami kimutatja a vért a vizeletben. Kaphato gyogyszertarban 100 dbos kiszerelés kb 3 000 HUF. Amennyiben menzi elott 3-4 nappal a teszt pozitiv vérre, nagy valoszinuséggel meg fog jonni. Ha nem, akkor még van remény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!