Pco-sokat keresek! Vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja voltam nőgyógyásznál mivel 2 hete késett és megállapította hogy pco-s vagyok. Nagyon szomorú lettem. Mit lehet erről tudni, ti akik pco-sok vagytok hogy estetek teherbe? Mennyire volt nehéz, mennyi ideig tartott, milyen eszközöket alkalmazhatok stb? Igen mesélt róla a nőgyógyász is de érdekel tőletek is milyen. Nem cikkekre meg weboldalakra vagyok kiváncsi hanem tapasztalatokra! Köszönöm :)2017. jún. 18. 01:56
1/6 A kérdező kommentje:
PCOS* bocsánat meg csak most barátkozom ezzel a rövidítéssel
2017. jún. 18. 02:01
2/6 anonim válasza:
A kolléganőmet műtötték ezzel, nem sokkal a műtét után - az esélytelenek nyugalmával - spontán teherbeesett. Azóta született egy második gyerekük is.
3/6 anonim válasza:
Először is ki kell vizsgaltatni. Belgyógyász es endokrinológus is kell hozza. Megnézik majd a szénhidrát anyagcsered, a hormonrendszered. Nem tudom vékony vagy vagy nem, de a diéta mindket estben kell.. (160gr ch dieta. Keress ra)
Valamint a rendszeres mozgas általában segit azokon akiknek a pco ir-el társul.
Minél előbb kiderul a pcod hattare annal előbb meggyogyulhatsz. Egy biztos miután en dietaztam es betarottam a doki tanacsait nekem lett peteeresem. Azzal.sokat nem vesztesz ha kipróbálod amig eljutsz a kivizsgalasokra. Artani nem fog az tuti.
4/6 A kérdező kommentje:
Már voltam kivizsgáláson és inzulin rezisztenciat kimutattak nálam. Azt mondta az endokrinologus hogy fogynom kell. Ezt csinalom is. Köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 18. 22:42
6/6 anonim válasza:
Facebook csopi: inzulinrezisztencia. Tapasztalat ott van bőven! Bármiről mehet a téma, diétás receptek, leletertekeles, edzesterv, szőrösödés, izzadás, pattanások, mensizavarok, szexuális étvágytalanság, meddőség. Szóval bármit is okoz nálad, ott nyugodtan kerdezhets kerdezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!