Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Vélemények? Gyermek tüdőgyógyá...

Vélemények? Gyermek tüdőgyógyászt keresek Szekszárdon. Dr. Csábi Márta nevét találtam. Van magánrendelése? Mennyire "érti" a dolgát? Mennyire empatikus?

Figyelt kérdés

2014. nov. 24. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
2014. nov. 24. 20:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Idáig én is eljutottam köszi! Nem ez volt a kérdésem.
2014. nov. 24. 21:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha eddig eljutottál, akkor értelmetlen volt feltenni a kérdést, ugyanis ebben benne van, hogy van magánrendelése, és hogy legalábbis egy gyerek biztosan kedveli.
2014. nov. 24. 21:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Kb két címet is találtam, ezért érdekelt volna, hogy melyik az igazi. Hogy hány gyermek kedveli vagy nem kedveli, az nem szerepelt a kérdésben. Ellenben ha szerinted értelmetlen volt a kérdést feltenni akkor szerintem Neked legalább ennyire értelmetlen volt válaszolni, különösen kétszer is hiszen hasznos információt nem adtál! Tipikus magyar hozzáállás: bele kell szólni mindenbe. Tudtommal ez az oldal információ gyűjtésre van és nem arra, hogy unatkozó emberek mindenbe beleüssék az orrukat és lehurrogják a másikat! Ha értelmetlen a kérdés szerinted akkor tök egyszerű: ne válaszolj rá. Tekerj tovább és éld ki máson a kötekedő hajlamod! Köszi!
2014. nov. 24. 22:41
 5/7 anonim válasza:

Megörültem a kérdésnek, mert pont ugyanez foglalkoztat, csalodottam láttam h értelmes választ a kérdésed második felére nem kaptál...

Elmentél azóta a doktornőhöz? Ha igen, esetleg megosztanad velem a tapasztalazodat? Előre is köszi!

2016. máj. 6. 08:05
 6/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Végülis hozzá nem jutottunk el. Rippl doktornőhöz viszont igen.Az általa javasolt gyógyszerek használatával elmúlt az akkor már jó pár hete tartó köhögés a kislányomnál, ami a körzetis gyerekorvos szerint nem is létezett...

2016. máj. 7. 22:39
 7/7 anonim válasza:
Nem javaslom. Tény, a szakmaiságát nem tudom megkérdőjelezni mivel nem vagyok szakorvos. Emberileg viszont, alulról sem konvergál egy Lenin fiú vagy egy Szálasi keretlegény szintjéig sem... Azaz rosszindulatú, pökhendi és lekezelő. Nem lenne szabad emberekkel, pláne nem gyerekekkel dolgoznia.
2023. márc. 24. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!