Inszeminácio, a vagy Lombikbébi program. Kérlek, benneteket hogy aki, volt már valameikben írjon?
Én vagyok az ikres kismama,a kinek az 5-ik inszeminációja sikerült a BMC-ben. Nekem sem volt IR-em, nem is írt fel semmit az endokrinológus, sőt ő semmilyen hormonális eltérést nem tapasztalt, pedig PCOS vagyok é nm volt peteérésem. Clostytól lett, de nem sikerült,az injekciós kúránál jött össze. Nem tudom, hogy mi segített, a gyógyszer vagy a sok apró dolog. Pl nekem a D vitamin szintem volt alacsony, az is okozhat sikertelenséget. Inofolicot én is ittam, sőt iszok is a mai napig, de lecseréltem a Myo-inozitol+Folsav keverékre. Ugyanaz az összetétele, csak adagoló kanállal kell kimérni, de negyedáron van az Inofolichoz képest.
Szerintem menj el minél előbb meddőségi klinikába, eleve a bejelentkezésnél, akár 2 hónap várakozási idő lehet (mi ezért mentünk el magánrendelésre Dr Zeke Józsefhez, hogy gyorsítjuk a dolgokat. Endokrinológus sem rossz ötlet, bár nálam nem talált semmit. Érdemes minden megnézetni. A meddőségiben egyébként is csinálnak hormonvizsgálatot.
Sok sikert, kitartást, sikerülni fog :)
Nekem volt terheléses vércukor vizsgálatom, maganrendelőben csináltattam, endokrinológus küldött el rá, nem úgy tűnt mint aki nem ért hozzá, teljesen normális értékeim voltak, nincs IR-em, ezért nem is írt fel semmit. Most terhesség alatt sem volt probléma a cukrommal, pedig aztán ha megkívántam ettem.
Az én példám arra, hogy igen is van IR nélküli PCO.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!