Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Inszemináconak menyi a kór...

Inszemináconak menyi a kór határ? És menete árilag is?!

Figyelt kérdés
Sziasztok,szeretném kérdezni hogy az inszem mijen árak között mozog? És menete,illetve kortol függe e? Koszonom előre is
2017. máj. 22. 22:14
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Az inszeminációnál mennyi a korhatár? És mi a menete,mennyibe kerül?

Sziasztok,szeretném megkérdezni,hogy az inszem milyen árak között mozog? Mi a menete illetve kortól függ-e?

Köszönöm előre is.

Ne haragudj,de ez egy gyalázat.

2017. máj. 22. 23:15
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Könyörögve kérlek, hogy legalább addig ne szaporodj, amíg meg nem tanulsz helyesen írni!
2017. máj. 23. 01:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

A korhatár több dologtól függhet, pl amh szint és lehet valaki fiatal, ennek ellenére lombik kell neki, mert olyan problémája van a nőnek vagy a férfinak. Tb alapon ingyenes, csak a gyógyszereket kell fizetni, ami tízezer és százezer Ft között bármennyi lehet. A menetéről pedig tényleg ezer leírás van, olvass utána. Az olvasás ráadásul fejleszti a helyesírást is. 😉

Mi a gondod egyébként, ami alapján azt gondolod, hogy inszemináció kell?

2017. máj. 23. 05:25
 4/9 anonim ***** válasza:
59%

40 éves kor felett jellemzően nem csinálnak inszemet.

Addig meg a konkrét pár problémájától függ, hogy érdemes e megcsinálni az inszeminációt.

Nekünk 3 is volt, mind tb alapon.

Gyógyszerköltségek:

2015. augusztus: 40.000 forint

2015. november: 80.000 forint

2015. december: 50.000 forint

Ha magánintézményben csinálják a gyógyszerköltségen felül van a beavatkozásnak is ára. Ez jelenleg a Kaáli intézetben 80.000 forint.

2017. máj. 23. 08:49
 5/9 anonim ***** válasza:
39%

Nem akarok kötözködni, de ha te már megtetted, akkor legalább csináld rendesen, első!!!

---

Az inszeminációnál mennyi a korhatár? És mi a menete, mennyibe kerül?

Sziasztok, szeretném megkérdezni,hogy az inszem milyen árak között mozog? Mi a menete, illetve kortól függ-e?

Köszönöm előre is.

Ne haragudj, de ez gyalázat.

---

Na, kb. így.

2017. máj. 23. 09:49
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,mi a különbség,a vonalaid? Vagy mit nem vettem észre?
2017. máj. 23. 10:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Negyedik válaszoló : és jártál sikerrel a hárombol?!
2017. máj. 23. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem volt inszeminációm magánrendelésen 40 ezer Ft plusz clostybgyt gyógyszer kb 1000 Ft és tüszőrepesztő szuri kb 7000 Ft, sárgatest hormon bogyók kb 3500 Ft. Nem jártunk sikerrel és 4 inszem után a Budai Meddőségibe mentünk, ott drágább volt a gyógyszer: injekció, tüszőrepesztő és sárgatest hormon kb 75 ezer Ft volt. Itt csak gyógyszert kellett fizetni. Itt sikerült is az inszemináció :)
2017. máj. 26. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
kedves utolsó! milyen magánrendelésen csinálnak inszeminációt? én még erről nem hallottam. úgy tudtam csak meddőségi központban csinálják.
2017. jún. 8. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!