Megtermékenyülést segítő, (pre-seed) síkosítóról vélemények tapasztalatok?
Nemtudni h ez segitett vagy sem mert nem voltunk kivizsgalason még csak peterres kovetésen! Parom szedte a cinket aztan a fer14 et de epphogy elkezdte a fer14-et sikerult is. Akkor mar 8 honapja probalkoztunk,es akkor probaltuk ki eloszor a pre seed sikositot. Akkor használtam amikor pozi volt az LH teszt meg elotte 2 nappal!:-)
Szval ezt senki nem tudja megmondani h tenyelegesen segit vagy sem. Nekem egy lombikos anyuka ajanlotta mert arra vartak de aztan ratalált erre, es nem kellett a lombik. Pedig a huvelysavasságával nem volt baja. Hanem a párja spermái voltak gyérek!!:-)
4# kinek mi. En orulok h az ampullásat vettem! 8db van benne havi 2 dbot hasznalunk el ( elozo vagyok akinek sikerult vegul elment a baba es ujra hasznaljuk most)
Nagyon jo mert ugye ezt felkell juttatni huvelybe es kb nemis erzed ha valamit feltettél. A tubusosbol meg nemtudom h helyeznem fel elotte 20perccel h ki se follyon!:)
5voltam
Nem mindig tudtam mikor volt peteérésem + emellé a gyenge spermaeredmény miatt nem lett volna gazdaságos a kis kiszerelés, mert kicsit több alkalommal használtuk egy hónapban, mint kettő. Egyébként mi kaptunk hozzá ilyen applikátort, de nekem nem rémlik h ennyivel előtte kellett vna feljutattni, elég rég volt. De könnyen meg tudtuk oldani.
Tényleg mindegy sztem melyik meg kinek mi a jó, ez kb annyira mindegy, mint az hogy ki milyen pózban szereti.
:) mi majd ha megint szeretnénk még babát fogunk ilyet használni mert pozitív álmény volt és én továbbra is hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!