Nődokim szerint lúgosítanom kellene kicsit, mert kissé
savas vagyok?! Almaecet hatásos lehet?
Figyelt kérdés
Azt mondta ez is segitene ujra teherbeesni.( elvetéltem 5+4 hetesen , mutet nem kellett)
Vettünk 3 zsugor lugosito hatasu vizet. Eddig simát ittam napi 2-3litert, meg almaecetet szereztem be, azt irjak 2 ek almaecet masfél deci vízbe elég. De mivel tudok még lugositani? Tudom olvassak a neten. De hátha írtok nekem valami jó tippet, amit én nem láttam.
Nekem bármelyik doki azt mondaná, hogy lúgosítanom kell azonnal másik dokit keresnék. Még jöhetett volna a homeopátiás golyókkal is vagy, hogy eret kell vágni, esetleg egy kis akupunktúra :P
2017. máj. 19. 13:20
2/15 anonim válasza:
Az segítene, ha lecserélnéd azt az "orvost" aki hisz a lúgosítás baromságban. Rég kiderült róla, hogy ez is csak egy a sok parasztvakítás közül.
2017. máj. 19. 13:20
3/15 anonim válasza:
Sok nyers termés , méz , köles , teljes kiőrlésű termékek , hajdina , kígyóuborka , banán , facsart citrom lúgossá teszi a vért . Kerüld a zsírokat , szénsavat , ecetet ,fehér cukrot-lisztet , sózást sok főtt dolgot .
2017. máj. 19. 13:26
4/15 anonim válasza:
Én azonnal keresnék egy normális orvost, mert ez nem tudom, hol járt biokémián és társain.
A vér ph-ja többé-kevésbé állandó, és ha eltolódna egyik-másik irényba, az fatális lenne. :)
2017. máj. 19. 13:28
5/15 anonim válasza:
Olvasd el dr Novak Hunor lugositasrol szóló cikket!
Nincs olyan, hogy lugositani kell a szervezetet. Szerintem is menj másik orvoshoz.
2017. máj. 19. 13:29
6/15 anonim válasza:
3-as, ha elmagyarázod, hogy kerül a vérbe a citromból az anyag, ami lúgosítja - egyáltalán MI az az anyag - a vért, respect! :)
Hajrá!
2017. máj. 19. 13:30
7/15 A kérdező kommentje:
Értem hát nem hozzá szoktam járni de valakihez jarnom kell amig az enyemet mutik. Junius vegen lesz ujra. Koszonom a válaszokat! Allitolag max annak segit akinek lekell fogynia és diéta meg sport mellett fogyassza. Anyukámnak így bevált. De a teherbeeséshez tenyleg humbuknak tunik.
2017. máj. 19. 13:33
8/15 anonim válasza:
Beindulok a lúgosító lobbi, mindenki lepontozva 30-40%-ra. Gondolom emögött is a Soros áll. :D
2017. máj. 19. 13:36
9/15 anonim válasza:
Annak sem segít, mivel semmi élettanilag igazolt hatása nincs, de mindegy.
2017. máj. 19. 13:49
10/15 anonim válasza:
Anyudat sem az almaecet fogyasztotta le, az is biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!