Hogyan lehet teherbe esni pcos betegség esetén?
Szia
Hidd el egyaltalan nem nehez , ha jól kezelik és figyelmes az orvos( erdemes magánba menni) akkor 3 honap alatt is sikerulhet 10 anyukábol es kismamábol akiket ismerek 4 pcos es nem kelett egy év sem nekik csak egy jó doki. Koztuk egy az enyémhez jart es meg fogyott is. Metformint kapott 900Ft os gyógyszer 2 honapig eleg azt hiszem
NEM! Nem segítenek a teák, vitaminok, ha az alapbetegség nincs orvosi felügyelettel kezelve. Saját tapasztalat! Diéta, mozgás, metformin, fogyás (nekem azt is kellett) - harmadszor vagyok terhes, mióta rendbe lettem téve. Előtte hiába bohóckodtam én is cickafarkkal, meg palástfűvel, barátcserjével. De mondok jobbat, amíg nem állt helyre a szervezetem a kezelés hatására még a Clostilbegyt sem segített! Négy sikertelen kúra után komolyan vettem a hármas kezelést. Utána lett egy sikertelen terhességem, aztán volt egy problémamentes terhességem, most a harmadik próbálkozós hónapban estem teherbe újra.
Éveket lehet elpazarolni azzal, hogy próbálsz kerülőúron menni, de nem vezet sehova! Én egy évet pazaroltam el így, kár volt! Tanulj a hibámból, fordulj endokrinológushoz, hogy valóban ez-e a probléma, ő segíteni fog!
A kézrátételt és a ráolvasást már próbáltad, vagy az a vitaminok után jön?
A PCOS sokkal súlyosabb és összetettebb probléma, NEM vitaminhiány.
1. speciális diéta (nem ész nélküli fogyókúra!!!!, hanem személyre szabottan meghatározott mennyiségű és minőségű szénhidrát egész napra elosztva),
2. mozgás,
3. ha az első 2 nem segít, akkor gyógyszer.
Ezekkel van esélyed.
Köszönöm a válaszokat.Minden tünet ami erre a betegségre jelemző illik rám a magas súly kivételével mert nálam az jellemző hogy képtelen vagyok 48-50 kg nál magasabb súlyt elérni..olvastam hogy az alacsony súly is jellemezheti ezt a dolgot..a mestruációm nagyon kevés és elhúzódó(elöbb jön és legalább 2 hétig eltart)..gyorsan zsírosodó korpás haj pattanásos zsirosodó bőr ciszták a petefészkem körül meddőség..ezek tüntek fel..
mütöttek cisztákkal akkor fogamzásgátlót írtak fel de nem birtam sokáig szedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!