Luna20120323 kérdése:

Hogyan lehet teherbe esni pcos betegség esetén?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babát de minden jel arra mutat hogy pcos betegség áll a háttérbe..Ez a segitet már valakinek ez a vitamin csomag? [link]
2017. máj. 12. 08:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Hidd el egyaltalan nem nehez , ha jól kezelik és figyelmes az orvos( erdemes magánba menni) akkor 3 honap alatt is sikerulhet 10 anyukábol es kismamábol akiket ismerek 4 pcos es nem kelett egy év sem nekik csak egy jó doki. Koztuk egy az enyémhez jart es meg fogyott is. Metformint kapott 900Ft os gyógyszer 2 honapig eleg azt hiszem

2017. máj. 12. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:

NEM! Nem segítenek a teák, vitaminok, ha az alapbetegség nincs orvosi felügyelettel kezelve. Saját tapasztalat! Diéta, mozgás, metformin, fogyás (nekem azt is kellett) - harmadszor vagyok terhes, mióta rendbe lettem téve. Előtte hiába bohóckodtam én is cickafarkkal, meg palástfűvel, barátcserjével. De mondok jobbat, amíg nem állt helyre a szervezetem a kezelés hatására még a Clostilbegyt sem segített! Négy sikertelen kúra után komolyan vettem a hármas kezelést. Utána lett egy sikertelen terhességem, aztán volt egy problémamentes terhességem, most a harmadik próbálkozós hónapban estem teherbe újra.

Éveket lehet elpazarolni azzal, hogy próbálsz kerülőúron menni, de nem vezet sehova! Én egy évet pazaroltam el így, kár volt! Tanulj a hibámból, fordulj endokrinológushoz, hogy valóban ez-e a probléma, ő segíteni fog!

2017. máj. 12. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:

A kézrátételt és a ráolvasást már próbáltad, vagy az a vitaminok után jön?

A PCOS sokkal súlyosabb és összetettebb probléma, NEM vitaminhiány.

1. speciális diéta (nem ész nélküli fogyókúra!!!!, hanem személyre szabottan meghatározott mennyiségű és minőségű szénhidrát egész napra elosztva),

2. mozgás,

3. ha az első 2 nem segít, akkor gyógyszer.

Ezekkel van esélyed.

2017. máj. 12. 08:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Minden tünet ami erre a betegségre jelemző illik rám a magas súly kivételével mert nálam az jellemző hogy képtelen vagyok 48-50 kg nál magasabb súlyt elérni..olvastam hogy az alacsony súly is jellemezheti ezt a dolgot..a mestruációm nagyon kevés és elhúzódó(elöbb jön és legalább 2 hétig eltart)..gyorsan zsírosodó korpás haj pattanásos zsirosodó bőr ciszták a petefészkem körül meddőség..ezek tüntek fel..

mütöttek cisztákkal akkor fogamzásgátlót írtak fel de nem birtam sokáig szedni..

2017. máj. 12. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:
mindenképp azt ajánlom vizsgáltasd ki magad, ahogy írták a többiek is, én is próbálkoztam cickafark, palástfű teákkal, méhpempővel, vitaminokkal, de semmi nem segített. 15 hónapja bizonyosodott be az IR+ pm alulműködés, azóta hármas kezelés, de még nem jött össze. 1 clostys hónapom is volt még a diagnózis előtt, persze úgy sem sikerült.
2017. máj. 15. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!