Másfél éve nem jön a baba, 36 éves vagyok, van egy 7 éves fiam. Clostyt szedem három hónap, aztán egy hónap szünet, és ez volt a második három hónapos ciklus első hónapja.
2017. máj. 9. 16:39
1/9 anonim válasza:
Mértékegységek? Annyit tudok hogy az lhnak nem kéne magasabbnak lennie mint az fshnak mert pco gyanus, a többit majd a többiek biztos többet tudnak
2017. máj. 9. 17:52
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, a pco... De akkor nincs peteérés, nem? A 21. Napi progeszteron pedig azt mutatja, hogy volt. Vagy rosszul tudom? Dokihoz csak jövő héten jutok el.
2017. máj. 9. 18:50
3/9 anonim válasza:
pcos:(
lehet peteérés,de a magas inzulinszint rontja a petesejt életképességének az esélyeit.
a clostit ne szedd,biztos nőgyógyász írta fel,azok szokták ezt csinálni,csak ront a helyzeten.
endokrinológushoz kel menni,hármas kezelés van rá:
gyógyszer
diéta
sport
2017. máj. 9. 22:10
4/9 anonim válasza:
Nagyon magas a tesztoszteron szinted is.
2017. máj. 10. 12:03
5/9 anonim válasza:
az is a pco miatt van. Szőrösödés,hajhullás? túlsúly?
2017. máj. 10. 16:35
6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy amikor olvasom a PCO-s tüneteket, rám egyik sem jellemző. Szép a bőröm, sosem voltam pattanásos, nem mondanám magam szőrösnek sem :) Menstruációm rendben van, sőt inkább bő is a vérzésem, de rendszeres. A hajam sem hullik. Nem gondolom, hogy cisztáim lennének, mert a closty miatt néztek uh-val egy csomószor, és mondta volna. Először még rá is kérdeztem, mert olvastam, hogy a closty cisztát okoz, de azt mondta nincs. Csak a baba nem jön....
2017. máj. 10. 16:48
7/9 anonim válasza:
nem minden pco-snak vannak meg a tünetei,de az FSH-LH aránynak 1-1 -hez kéne lennie.az emelkedett lh szint pco-ra utal,amit inzuninrezisztencia okoz.
Kéne egy 3 pontos terheléses inzulin vizsgálat.
menj el egy JÓ endokrinológushoz,az majd elküld a megfelelő vizsgálatokra,sajnos a nőgyógyászok ehhez nem értenek!
mondjuk sajnos a vékony pco-sok szívnak jobban általában a teherbe eséssel,és nekik sokszor nem hat az elsőként adandó gyógyszer(meforal),úgyhogy lehet ez egy hosszabb folyamat,de azért pco-val teherbe lehet esni általában,csak nem egyszerű.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!