Inszemináció esetében milyen tippeket tudtok, ami rásegíthet?
Olvastam, hogy sok fehérjét kell enni, meg utána még otthon is szexelni, hogy növeljük az esélyt.
Keveset stresszelni.
Napi 1-2 dl száraz vörösbort esténként meginni, mert az lazítja a méht, ezt is olvastam több helyen, ez igaz?
Gondolom a nagyon durva fizikai aktivitást, mint pl a súlyemelés, kerülni kell, de tornázni lehet(Béres Alexandra) és futógépen gyalogolni?
Ti milyen tippeket tudtok még?
Most volt a 3. inszeminációm. Próbálom most lazára venni, de azért figyelek. Sok folyadék és fehérje, másnap nem dolgoztam, de nem is feküdtem. Párommal másnap és harmadnap még rádolgoztunk. Vitaminokat szedem továbbra is, D vitamin, C vitamin, magneB6, inofolic, premens tabletta. Valamint a kötelező gyógyszer pajzsmirigyre, IR-re, emelkedett prolaktinra, most szednem kell progeszteront is. A sportot sem fogom hanyagolni most (az előző két inszem után a munkába járáson kívül meg se mozdultam, nehogy baj legyen), holnaptól újra kocogok és itthon is fogok tornázni.
Próbálj meg ne rástresszelni és ne keresd a tüneteket. Azt mondták a 14. nap teszteljek inszem után, az most a 27. ciklusnap, még 11 nap van addig. Egyelőre nyugodt vagyok :)
Kedves Válaszoló! Sikerült? :)
Kérdező: neked mikor volt/lesz inszeminációd? Én az első előtt állok, gondoltam inni továbbra is az Inofemet, és sportolni, mert jót tesz a vérbőség is a beágyazódásnak. Vörösbor sem rossz gondolat.
Elozo vagyok. 1es drukkolok nagyon hogy ez a harmadik sikeres legyen!
Elso gyermek lenne?
Első válaszoló: mi lett???
Kérdező: én is remélem! első volt?
Igen, első. Hétvégére számoltam a beágyazódást, mert ma van a 7. dpo. Szóval hétvégén sétálás és pihenés, takarítás, főzés, lazítás - végre semmi munka :)
Ami nekem sikerélmény, hogy a diétázás nagyon jól megy, és a legális esti vörösborozás is segít kicsit, hogy ne kattogjak non-stop.
Már alig várom, hogy leteljen a munkaidő, és tudjan hazamenni, mert úgy érzem, pont ezekben a napokban a stresszmentesség nagyon fontos lehet!
1-es, sajnálom, remélem azért mégis + lesz a teszt!
Szerintem a stressz nem annyira gátló tényező.
Barátnőm testvérének az első inszemből lett babája, de úgy, hogy az inszem napján, az inszem után a férje meghalt motorbalesetben! Gondolhatod, milyen lelkiállapotban volt, az lópikula a munkahelyi vagy egyéb hétköznapi stresszhez képest!
Persze én is azon vagyok, hogy nyugiban legyek, de hát nem mindig jön össze, mert mindig közbeszól az élet :)
Uristen ez nagyon rosszul hangzik Kerdezo! Epp az inszem napjan?? Borzaszto.
1es valaszolo drukkolok en is a pozi tesztert.
Kerdezo nektek ez hanyadik inszem volt?
Az en elsom hetfon lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!