Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mennyire nehezebb "túlsúlyosan...

Mennyire nehezebb "túlsúlyosan" teherbe esni?

Figyelt kérdés
Azért tettem idézőjelbe mert nem szeretem ezt a szót. Jelenleg kereken 80kg vagyok és az elmúlt 1 évben fogytam közel 10kg-t de 2-3 hónapja egy deka nem megy le, pedig nem változott semmi. A súlyom mellett van egy pici pajzsmirigyproblémám is, talán amiatt sem sikerül. Igazából nem régóta probálkozunk úgyhogy még semmi nincs kizárva de attól függetlenül kíváncsi vagyok, hogy a 160 centim és 80 kilóm vajon mennyire befolyásolja a teherbe esést? Ez ebből a szempontból durván soknak számít? Hallottam olyat, hogy valaki 90-100kg felett esett teherbe de azt nem tudom, hogy mennyi idő próbálkozás után. Semmiképp nem egészséges ez, tudom. Igyekszem tenni érte de mint írtam is, valamiért megállt a folyamat. Egyébként fiatal vagyok még, csak a húszas éveim elején járok, így legalább ebből az egy szempontból előnyben vagyok.
2017. ápr. 26. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kettőnél 86-al kezdtem,a harmadiknál meg 96-al. Most 13.hét lassan,fogytam épp egy betegség miatt.

Dokinál jeleztem,hogy már nem annyi vagyok,ami ezer éve,mondtam mennyi. A gép kiírta extrém túlsúly,ő azt mondta nem nézek ki 80-nál többnek. 171 centi vagyok.

Hát sok a súlyom,a 80 is sok lenne.

Ettől független az első elsőre sikerült,a második második hónapban,a harmadik pedig a harmadikban.

2017. ápr. 27. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
71%
Ja és köszönöm szépen,a vérnyomásom 100/60, és cukorbeteg se vagyok,egyszer se vetéltem el,toxémiám és trombózisom se volt,szúrni kell magam a visszér miatt,ami 52kilós koromban is kinn volt.
2017. ápr. 27. 12:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó:ez olyan dolog,mint a cigi....sokan mondják hogy nagyapjuk 90 évig élt semmi baja nem volt a sok cigitől,valaki meg tüdőrákba hal meg és soha nem cigizett.Tehát lehet hogy cigivel is élnék 90 évig de nem kockáztatok...A túlsúly is kockázati tényező.Lehet neked nem volt semmi bajod,szerencsés vagy!
2017. ápr. 28. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem sincsen semmi bajom ... Pedig inkabb 50 fele kozelitek :-D

A vernyomasom normalis tersesseg alatt inkabb alacsony volt

Koleszterin rendben

Verkep kituno

Toxikemia messze elkerul mint ahogy a cukorterhelesem is szuper lett, cukorbetegseg sem valoszino mar csak a korom miatt is kijott volna...

Szal

2017. ápr. 29. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!