Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Régóta próbálkozók! Orvossal...

Régóta próbálkozók! Orvossal konzultációm 3 hónap múlva lesz addig is tudnátok ajánlani valamit ami segíthet teherbeesni?

Figyelt kérdés
6 éve nem esek teherbe, 27 éves vagyok, férjem 25, előirt vizsgálatokon túl vagyok már csak arra várok hogy beszélhessek az orvossal 3 hónap múlvára kaptam időpontot(bmc) addig is szeretnék valamit kipróbálni hátha tanácsoltok valamit, eddig szedek vitaminokat, most fogom elkezdeni a barátcserjét, 2 naponta együtt vagyunk a párommal(neki 100millió a spermaszáma aktívan mozognak)

2017. ápr. 25. 16:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Esetleg ir??Azt nézték már??

Ez csak tipp volt!

Mert a d vitamin is lehet attól alacsony.

A d vitamin mellé szedjél K2 vitamint.

2017. ápr. 27. 08:52
 12/22 anonim ***** válasza:

Átjárhatóságin voltál? Férjedet vizsgálták?

Első vagyok, nálunk konkrét problémát nem találtak, a 3. lombikunk sikerült. Előtte volt három inszemináció is.

2017. ápr. 27. 09:17
 13/22 A kérdező kommentje:
Ezt a k2 vitamint ezt megfogadom köszi a tippet, átjárhatóságit már írtam meg a spermaszámot is írtam már, előre is köszönöm a további tippeket, ja ir vizsgálat még nem volt...
2017. ápr. 27. 12:25
 14/22 A kérdező kommentje:
Lombikra nincs keretem, remélem sikerül természetes úton vagy max inszemmel, átjárható vagyok, spermaszám tökéletes.....
2017. ápr. 27. 12:42
 15/22 anonim ***** válasza:

Először úgy is inszem lenne nem lombik

3 pontos cukor,inzulin terhelés kellene .

Mert sokszor ott van a bibi.

Én ír -es,pm betegséggel ráadásul gyulladásos pm.

Tag mindig tökéletes csak az anti-tpo,anti-tg magas .Lehet kellene a tsh mellé kérni FT 3, FT 4 nézni

11-es válaszoló voltam

2017. ápr. 27. 14:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Tag helyett Tsh akart lenni. Bocs
2017. ápr. 27. 14:28
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod de állami meddőségi be járok így nem kívánságműsor, várok hogy mit mond az orvos, de addigis kipróbálnék ezt azt
2017. ápr. 27. 17:59
 18/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj de nem akarlak megbántani de 6 éve nem jön a baba és itt kérsz tippet hogy mit szedj?? Most 6 éve jársz meddőségibe??Vagy még most mész először konzira a meddőségibe??

A vizsgálatok igen " nem kívánságra megy "ahogy te fogalmaztál de 6 év alatt csak ennyi vizsgálatod volt ?? Nem volt gyanús hogy valami nem stimmel?

Ja igen az ir-t nem fogják kérni külön maga a vizsgálat és szarnak rá .legalább is ahova én jártam.inkább a pm számít .ami mellesleg lehetne kevesebb Tudom meg a 2 alatti még jó de főleg lombiknál kevesebbnek kell lennie.

Mindent gyógynövényt szervezett csak nem biztos,hogy használ is .

Kérdés:hány napos a ciklusaid?

Ja csak úgy mellesleg majdnem 6 évig voltam benne a meddőségibe.

2017. ápr. 28. 07:45
 19/22 A kérdező kommentje:
Előzó kapcsolatomban 4 évig próbálkoztunk de az akkori párom nem volt hajlandó belemenni a vizsgálatokba..., jelenleg férjemmel 2 éve próbáljozunk ugy voltunk vele hogy ha jön akkor nagy az öröm ha nem akkor kivizsgálás, pár hónapja járunk kivizsgálásra, igy gondolom már érthetőbb... Csak nem akartam ennyire részletezni..
2017. ápr. 28. 11:18
 20/22 A kérdező kommentje:
A kérdésemben benne van 3 HÓNAP MÚLVÁRA KAPTAM KONZIRA IDŐPONTOT, CSAK ADDIG IS!!! SZERETNÉK MEGPRÓBÁLNI EZT AZT!!! nem bántottál meg!!! 28 naposak a ciklusaim, ezalól volt 1-2 hónap kivétel mikor 56 naposok lettek a méhpempőtől, de már szépen visszaállt 28 napos mindig
2017. ápr. 28. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!