Régóta próbálkozók! Orvossal konzultációm 3 hónap múlva lesz addig is tudnátok ajánlani valamit ami segíthet teherbeesni?
Szia!
Esetleg ir??Azt nézték már??
Ez csak tipp volt!
Mert a d vitamin is lehet attól alacsony.
A d vitamin mellé szedjél K2 vitamint.
Átjárhatóságin voltál? Férjedet vizsgálták?
Első vagyok, nálunk konkrét problémát nem találtak, a 3. lombikunk sikerült. Előtte volt három inszemináció is.
Először úgy is inszem lenne nem lombik
3 pontos cukor,inzulin terhelés kellene .
Mert sokszor ott van a bibi.
Én ír -es,pm betegséggel ráadásul gyulladásos pm.
Tag mindig tökéletes csak az anti-tpo,anti-tg magas .Lehet kellene a tsh mellé kérni FT 3, FT 4 nézni
11-es válaszoló voltam
Szia!
Ne haragudj de nem akarlak megbántani de 6 éve nem jön a baba és itt kérsz tippet hogy mit szedj?? Most 6 éve jársz meddőségibe??Vagy még most mész először konzira a meddőségibe??
A vizsgálatok igen " nem kívánságra megy "ahogy te fogalmaztál de 6 év alatt csak ennyi vizsgálatod volt ?? Nem volt gyanús hogy valami nem stimmel?
Ja igen az ir-t nem fogják kérni külön maga a vizsgálat és szarnak rá .legalább is ahova én jártam.inkább a pm számít .ami mellesleg lehetne kevesebb Tudom meg a 2 alatti még jó de főleg lombiknál kevesebbnek kell lennie.
Mindent gyógynövényt szervezett csak nem biztos,hogy használ is .
Kérdés:hány napos a ciklusaid?
Ja csak úgy mellesleg majdnem 6 évig voltam benne a meddőségibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!