Mi lehet a gond? Negatív tesztek, ultrahang, de mégsem jön meg hónapok óta?

Figyelt kérdés

Január óta nem igazán jött meg a menstruaciom.Az orvos megvizsgált, azt mondta nem vagyok terhes, felírt egy gyogyszert amitől meg kellett volna jöjjön normálisan (barnáztam tőle kicsit 3 napig).Azota eltelt több mint egy hónap, de most megint semmi.Mi lehet?

19/L

2017. ápr. 22. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Orvostol kerdezd mik lehetnek az okok, kerj kivizsgalast.
2017. ápr. 22. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Mikta szedsz fogamzasgatlot? Lehet a hormonhaztartasod van kicsit megzavarodva.

Nem sportolsz vagy fogyokurazol extremen?

A tesomnak tobb mint egy evig nem jott meg, amikor 5 evig vegetarianus volt.

Aztan nekem is volt hogy kimaradt 1-2 honap, amikor deasztikus fogyokuraba kezdtem, es 1-2 honap alatt leadtam 7 kgt

De tenyleg ki kell vizsgalnia egy orvosnak, hogy mi lehet, ezek csak tippelesek.

2017. ápr. 22. 12:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Nincs peteérés, azért nem jön meg. Ennek sok oka lehet, endokrinológus tudná kivizsgálni.
2017. ápr. 22. 13:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem fogamzásgátlót irt fel :) hanem valami gyogyszert amitől meg kell jöjjön.
2017. ápr. 22. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Az oke, de elotte nem szedtel sose fogamzasgatlot? en mikor elkezdtem a fogamzasgatlot (szules utan 8 hettel) nem jott meg 10 honapog. Az orvos szerint a tabi mellekhatasa volt, rakattam spiralt es azota rendszeresen megjon.
2017. ápr. 22. 14:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet pajzsmirigy alul működésed van.. ezt nagyon sok minden előhozhatja,és igen gyakori betegség mostanában sajnos.. erre nem néztek még labort? Nem ártana..
2017. ápr. 22. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Valoszinu pcos van

Dietazz mozogj es etkezz szenhydrat szegenyen

2017. ápr. 22. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!