Piroska94 kérdése:
Teherbeesési témáról szeretnék kérdezni . Április 8 tol április 10 ig volt a menstruáciom, tehát 2 nap . Eddig soha sem volt ilyen rövid . Meg lehet hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
És egy másik kérdés, tegnap úgymond április 17 diken voltunk együtt es védekezés nélkül . A menses utan 7 nappal lehet teherbe esni? Bocsánat a nem helyesírás ért de másképp nem tudom hogy fejezem ki magam .2017. ápr. 18. 11:39
11/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentelőnek : nem rendszertelen a menstruaciom !
Ez az első hogy 2 napot tartott eddig mindig minimum 5 nap . Es ha nem vagyok teljes magyar miert ne szabadna írjak ide ? Csak magyarországiak írhatnak ? Nincs ki írva nem tudtam erről .
2017. ápr. 25. 17:02
12/12 anonim válasza:
Én csak nem értem, hogy miért kéred számon, hogy nem gondoltunk arra, hogy külföldi vagy. Ez egy kis nyelv, és nem, nem csak magyar nemzetiségűek írhatnak magyar fórumra, de a szöveged minőségéért akármilyen nyelven neked kell felelősséget vállalnod. Nem érdemes egyből megsértődni rajta, tényleg elég furák a mondataid, meg lehet mondani akkor, hogy sorry, nem beszéled a nyelvet szát százalékosan , de nem kell egyből passzív-agresszívkodni. Ha most az egyszer volt rövid a menzeszed, szerintem nincs baj, ezt írtam az előbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!