Szerintetek száradási?
Figyelt kérdés
Attol kerdezem, aki látja amire gondolok.
Tegyek fel még képet?
Szerintem szaradasi de hatha volt vkinek hasonlo es baba lett
Eddig ez az egy van de meg tudok kesziteni kozelebbrol
2017. ápr. 17. 18:04
1/13 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 17. 18:06
2/13 anonim válasza:
Mennyit késett a menstruációd a teszt elvégzésekor?
3/13 A kérdező kommentje:
Nem késik..de ha akartam volna megosztom hol tartok a ciklusomban de most nem az a kerdes :)
2017. ápr. 17. 18:17
4/13 anonim válasza:
Nekem november 15-én volt az utolsó menstruációm és december 11-én lett volna aktuális a következő, viszont már december 7-én volt egy halvány pozitív tesztem.
Szerintem a tiéd negatív. De hátha van valaki aki lát rajta valamit, én sajnos nem látok semmit, még száradási csíkot se.
5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom. Itt senki sem fogja. Ezeken a kepeken igy utolag nezve en sem latom. De eloben erolkodni se kell sem hunyorogni es latom gond nélkül :)
2017. ápr. 17. 18:20
6/13 anonim válasza:
Én látom,de ez sajnos száradási csík
7/13 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 17. 19:27
9/13 anonim válasza:
En az osszes kepen latok ott valamit . Mikor kell megjonnie? Ha tul koran teszteltel lehet ilyen nagyon halvany 2 nap mulva ismeteld meg ha baba van biztos erosebb lesz mar a csik.
10/13 A kérdező kommentje:
10dpon vagyok😞😞😞
2017. ápr. 17. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!