Sok a 6 sikertelen hónap vagy határeset?
Figyelt kérdés
Elég fiatal párok vagyunk. Egyetlen karos szenvedely van , hogy a párom (27F) dohányzik. Én 22 évesen leszek nemsokara es nincs karos szenvedelyem. Rendszeresen mozgok, sportolok. Vitamint szedunk.
Nektek mennyi ido alatt jott? Elsosorban egeszsegeseket kérdezek!! Vagy akiknek valamilyen gyógyszer kellett maximum.:-)
Koszonom.
2017. ápr. 16. 21:02
11/17 A kérdező kommentje:
Értem. Hat igen akkor igazabol tenyleg nem kell meg félnem. Peteeresem rendben egyszer kovettuk. Nekem 2 nagy félelmem van vagyis 3
petevezetek elzarodas
Nem jo a parom spermaja
Endomezriozis
2017. ápr. 17. 11:41
12/17 anonim válasza:
Sziasztok.A legnagyobb közösségi oldalon Akik babát szeretnének néven van egy csoport.Ott meg tudunk mindent beszélni,átadni a tapasztalatokat stb.Akinek van kedve keresse meg!
13/17 A kérdező kommentje:
Nincs mindenki fent azon a nagy kozossegi oldalon. :) de azert koszi.:)
2017. ápr. 18. 12:04
14/17 anonim válasza:
Gyuri bácsi féle tea, nem árthat...
15/17 A kérdező kommentje:
Sikerult! 2 napja pozit teszteltem!
2017. ápr. 22. 14:21
17/17 A kérdező kommentje:
Koszi remelem masfel het mulva megerositi az orvos!:)
2017. ápr. 22. 15:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!