Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Van itt olyan, aki pcos és...

Van itt olyan, aki pcos és sikerült neki teherbe esni?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék már babát.Pcos vagyok,ami egy átok az életemben.A vérzésem össze vissza.Elis híztam.Nemrég volt megint egésségügyim.Most vérvételre kell menjek majd.Aztán petevezeték átfúvás stb.. Az orvosok azt mondták,hogy lehet gyerekem,de én már nem tudom elhinni ,hogy valaha is lessz.. :-(

2017. ápr. 14. 23:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani,hogy február28.-án volt egésségügyim és az első menzeszem Április 4.-én jött meg.Ma már 14.és még mindig vérzek.Mennyi napig normális ilyenkor a vérzés? Köszi
2017. ápr. 14. 23:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sokan vagyunk, ne aggódj, van remény! De alaposan helyre kell tenni a szervezetedet, így nem fog menni. Menj el mindenképp endokrinológushoz, rendezni kell a ciklusodat, a 14 napja tartó vérzés pedig nagyon sok, menj azonnal nőgyógyászhoz! Nekem sikerült természetes gyógymódokkal, gyógyszer nélkül, szivesen adok tanácsot, de előbb mindenképp vizsgáltatsd ki magad endokrinológusnál! Jobbulást kívánok! (Két hercegnő anyukája)
2017. ápr. 15. 07:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sikerült, sok év próbálkozás után; de sajnos középidőben elvetéltem (nem a PCOS-sel összefüggő probléma miatt).

Nekem nincs túlsúlyom -sőt, időnként mínuszban vagyok; Merckformin XR 1000-et szedek, napi 2 Inofolic-ot iszok mellé, 1,5 éve semmi cukor és fehér liszt.

Ezt tartottam 'végig' a terhesség alatt is, és azóta sem hagytam fel ezekkel. Hamarosan mi is újra próbálkozunk, de előtte még megnézetem egy laborral, hogy minden eredményem optimális-e hozzá.

A TSH-mat is levitték gyógyszerrel 1 körüli értékre, mert az endokrinológus szerint úgy ideális. Remélem, most már nem kell olyan sokat várnunk a következő terhességre, mint az elsőre...

2017. ápr. 15. 10:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat csajok! Örülök,h nektek van kis hercegnő kis babátok! :-) Most elkeztem dokihoz járni én is és most nemfogom abbahagyi,végig csinálom.Most vérvételre kell menjek 24.-én.Jöv hét felhivom a dokinőt ,ha vérzek még.Tavaly ugyan így voltam.
2017. ápr. 15. 21:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is pcos vagyok !

5 éve vártunk a babára amikor kiderült a PCO (tavaly) ...

Metformint kaptam napi 2X1

160 gr diétát tartottam

Es igyekeztem sportolni is

A kezelés kezdete utan 8 hónappal sikerult teherbe esnem !!!

Jah es en sem voltam túlsúlyos (67/170) első 3 hónapban hopp mínusz 10 kiló !

Sok sikert kívánok neked !

2017. ápr. 16. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is PCOS-el és IR-el küzdök. 4 évet vártunk a babára, hogy jöjjön majd elmentem orvoshoz (már bánom miért nem előbb) ahol kiderült minden. Kaptam gyógyszereket 2x1 merkformin, inofolic, D vitamin, bromokriptin, 160 grammos diéta és fél év után spontán teherbe estem. A terhességgel minden rendben volt, pedig már azt hittem sose lesz babánk.
2017. ápr. 16. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök,h nektek sikerült!Hála a jó istennek!!!
2017. ápr. 23. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!