PCO lehet? PCO-sok írnátok?

Figyelt kérdés
sziasztok. babát szeretnénk már egy ideje de nem sikerül,rendszertelen a menszeszem és nagyon kevés a vérzésem (1.-2) napig tart. Elmentem nőgyógyászhoz ahol mindent rendben találtak, uh n mondták, hogy vékony a méhnyálkahártyám és úgy néz ki nincs peteérésem. voltam hormon vizsgálaton vagyis vérvételen inzulin, ths, cukor mjinden rendben volt. viszont az LH szintem magasabb mint az FSH . LH:9,8 TSH:5,3 nem a ciklus 3. napján törtépnt a vérvétel de még ovu elött mert elég alacsonyak az értékeim. azt olvastam ez Policisztás ovárium szindrómára utal. járt már valaki igy ? sikerült már valakinek igy is a baba? Véleményeket szívesen meghallgatnám.
2017. ápr. 13. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem pajzsmirigy alulműködés,D vitamin hiány,enyhe IR és pco derült ki 4 hónappal azután,hogy abbahagytam a fogamzásgátlót a babatervezés miatt. Elkezdtem pajzsmirigy gyógyszert szedni (Euthyrox 25 mcg), majd a Merckformint az inzulinrezisztenciára. Ez utóbbi nagyon gyorsan rendezte az egyébként 40 napos peteérés nélküli ciklusaimat. Az 5. hónapban összejött a babóka,épp ma 7 hetes. Nekünk így sikerült. Mielőtt kiderültek a dolgok,szinte panaszmentes voltam, a menzeszem nem volt rendben. Vérvételből derültek ki a betegségek.
2017. ápr. 13. 09:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az volt, hogy annyi ideig szedtem foggátlót, hogy mikor abbahagytam, ugyan 28 naponta megjött, de nekem is csak 1-2 napig. most már inkább 2-3, de még reménykedem, lesz 3-4 is. annál több nekem sosem volt, van ilyen.

Orvos azt mondta, hogy a méhnyálkahártyám ( ciklus 2. felében 2-3 mm volt) szinte semmi. nem volt peteérésem sem.

hőmérőztem is, az in full egyenes volt.

Kaptam clostit, nos, attól fogva van ovum, szém nagy tüszőim, számos UH igazolja, és minden hónapban a szép görbéim.

A méhnyálkahártyám sokáig nem vastagodott, lassan egy év telt el a closti óta, és most kezdem azt érezni, hogy több lett a mensim, az utóbbi 2 hónapban pedig 14. napon 10-12 mm-es volt a méhnyálkahártyám.

Baba még nem sikerült, de határozottan látom a javulást.

Amit javasolok: e vitamin, inofolic, d vitamin és premens.

plusz sportolni, egészségesen étkezni, hagyd el a finomított élelmiszereket, fehér lisztes, cukros dolgokat.

2017. ápr. 13. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Dettó.3 hónapja pm re letrox, diéta, sport. Most lett pém egy év után, fogytam 5 kilót, jobban is érzem magam. Szedek: d, e, ca, mg, cink, szelén, folsav.
2017. ápr. 14. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!