Van valakinek pozitív LH tesztje ebayes, aminek a szára neon rózsaszín?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 12. 17:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tegnap, tegnapelőtt is voltunk együtt. Meg amúgyis ez a hónap szerelmesen telt. A következő napok se maradnak ki :)
2017. ápr. 14. 17:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Hat ha mar itt ez a hosszú hétvége... Szabad megkérdezni mióta próbálkoztok?
2017. ápr. 14. 19:25
 13/20 A kérdező kommentje:
Persze tavaly január. Először nem gondoltam hogy baj van. Kb októberre esett le. Akkor kiderült az IR, pm alulműködés. 3 hónapha szedem a letroxot, diéra, sport. Eddig pém sen volt clostyval sem. Ez pedig pihis hónap.
2017. ápr. 14. 20:29
 14/20 anonim ***** válasza:

Na lehet hogy akkor most ért be a dolog. Mi másfél evet próbálkozzunk. En is csinálom az IR dietat, bar nálam nem igazolodott az IR ES PM hormon eltérés sem. (sok a családunkban a pm-es igy nekem kismamakent is nézik es pont harom napja vtam, jelenleg is 1.5, csak uh-n megnövekedett meg gobos, ami nem jó)

Végül is annyi volt a sztori hogy bar pé-m mindig volt de baba sosem maradt meg mostanáig a szívhangig. Nagyon elkeserítő volt. Szeptemberben elkezdtem komolyabban dietazni, voltam dietetikusnál, egy nagyon kedves gasztrós doktornőnél, csináltak csomó tesztet, terhelést, vizsgálatot újra. (mert a diéta következtében nagyon alacsony lett a cukrom, mert nem jol csináltam mondjuk olyan 2-2.5)

Aztan ev végére mar majdnem 15 kiloval kevesebb vtam, közben a párom is kapott csomó vitamint en inofoliciztam es decemberben terhes lettem. Kaptam progeszteront par hétig bar sosem pecseteltem de a doki igy látta jónak... baba szepen elkezdett fejlődni es nagyon jol vagyunk most igy a 18.heten. Nagyon vigyázok magamra, vesz.terhes vagyok, gyógyszert továbbra sem szedek de a dietat kis módosításokkal nekem is be kell tartani meg most is.

Azért írtam ezt le neked, mert hogy sose add fel. Még ha ez a hónap nem is jonne be (bár persze szorítok értetek es a legjobbakat kívánom de hat sajna van hogy az ember nem tudja megmagyarázni miért de nem jon össze) akkor se keseredj el, mert ezekkel a dieta meg sport meg gyógyszeres kezelésekkel nagyon jo úton vagy.

2017. ápr. 15. 06:51
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm h leírtad! Nagyon sok egészséget kívánok. A férjem szedi a Fer14et bár nagyon jók lettek anélkül is az eredményei így döntött. :) Nem keseredek el, ez is komoly eredmény sztem. Köv hónapban amúgy lesz egy átjárhatóságim, márha megjön.
2017. ápr. 15. 08:34
 16/20 anonim ***** válasza:
Bízzál benne hogy nem fog. :) Es majd írjál akar priviben hogy mi lett. Köszönöm a jókívánságokat!
2017. ápr. 15. 22:12
 17/20 A kérdező kommentje:
Megírom! :)
2017. ápr. 16. 07:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Oksa
2017. ápr. 17. 11:08
 19/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok, déli teszt. Élőben szép rózsaszín. Nem is értem hogy mutatkozhat, mert az ovu tesztem 13-án volt pozi. Ez kb 10 dpo lehet?

[link]

2017. ápr. 24. 14:04
 20/20 anonim ***** válasza:

:) ne keressél erre választ. Gratulálok! Nekem is ilyen kis nyamvadék volt eleinte a tesztem. Pihenj, egyel sok vitaminos dolgot, legalábbis en ilyenkor meg tudtam enni aztan jöttek a rokak. Én a helyedben kernek egy (ketto) hcg-s meg egy progeszteronos vérvételt ha mar ennyit vártatok rá. Nekem is adtak a biztonság kedvéért egy hónapig utrót nehogy otthagyjon a baba. Nekem ultrahangon 6. heten látszott előtte csak a hcg-s vérvétel alapján mondta a doki, hogy baba lesz.

Orulok a sikereteknek, jo egeszseget boldog babavarast.

19hkm

2017. ápr. 25. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!