Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Babatervezésnél tampon vagy...

Babatervezésnél tampon vagy betét használat a jobb?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam a tampon változtat a hüvely ph értékén, fél éve áttértem betétre kíváncsi vagyok hogy jól tettem-e? Tudom sokan estek teherbe tamponhasználat mellett... Elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi előre is köszönöm

2017. ápr. 10. 11:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt lapar műtétem és ott derült ki, hogy vannak pici endometriózisos plakkok a hasüregemben. Tényleg jelentéktelen, lencsényi akármik, semmi tünetet nem is okozott. De akár ennyi is elég ahhoz, hogy ne ess teherbe. Szóval ha még nem volt hasüregi, méhüregi tükrözésed, akkor még biztos nem zártak ki mindent.
2017. ápr. 10. 12:35
 12/23 A kérdező kommentje:
Hallottam már róla, az hogyan működik? Mennyire egészséges?
2017. ápr. 10. 12:35
 13/23 A kérdező kommentje:
Mármint a kehely?
2017. ápr. 10. 12:37
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van laparom még nem volt, és én azt hittem az endometriózis tünetekkel jár mindíg...
2017. ápr. 10. 12:39
 15/23 A kérdező kommentje:
Ja és utolsó! A műtét után sikerült a baba? Ha igen mennyi idő után a lapartól számítva?
2017. ápr. 10. 12:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#4-es és #11-es válaszoló vagyok

Amint mondtam, IR-em és PM alulműködésem is van. Ezek évek óta kezelve vannak. Miután négy Clostys hónapban nem jött a baba, utána vállaltam a műtétet, hogy a komolyabb stimulálás előtt legyünk tisztában átjárhatósággal, stb. A műtét utáni ciklusban volt szuris stium, egyből terhes lettem, de az a terhesség sajnos megszakadt. Utána az első próbálkozós ciklusban terhes lettem csak Clostyval, ott már nem volt semmi gond.

Most 6 hetes terhes vagyok, szintén első Clostys hónapban sikerült - legnagyobb megdöbbenésünkre. (Progeszteron elégtelenség miatt kaptam, mert anélkül is van "valamilyen" peteérésem, de gyenge.)

Szóval én tudom javasolni a laparos nézelődést. :)

2017. ápr. 10. 12:50
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Gratulálok! Jó egészséget kívánok, sokat segítettél
2017. ápr. 10. 13:05
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Intimkehely: Számomra, kényelmes, higiénikus és komfortos

Az orvosom szerint rendben van, nem tartja egészségtelennek vagy károsnak.

Reggel és este zuhanyozásnál beteszem. Napközben nem kell cserélni. Nem érintkezik a vér levegővel, így nem kezd el alvadni.

2017. ápr. 10. 13:06
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
... ja és még annyi, hogy az átjárhatóság, a méh ürege, a petefészkek, stb. minden más hasűri és nemi szerv is tökéletes volt az endometriózist leszámítva. Szóval a műtét során egyedül az változott, hogy azt eltávolította az orvosom.
2017. ápr. 10. 13:07
 20/23 A kérdező kommentje:
Röntgenes átjárhatósági vizsgálatom jó volt, de gondolom ott az endot nem látják... Így annyit tudtunk meg hogy átjárható vagyok
2017. ápr. 10. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!