Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Meddőségi Centrum? Tobbi lent

Meddőségi Centrum? Tobbi lent

Figyelt kérdés

Az orvos bekuldott a Meddosegi Centrumba mert nem tudja mi a problema nalam .nagyon ritkan jon meg most is felevvel ezelott volt meg..

mit csinalnak a meddosegi centrba bekell fekudni? annyit mondott az orvos hogy kivizsgaljak. de ez hogy mukodik? es oda csak azok szoktak szinte menni akik gyermeket szeretnenek most? mert en is szeretnek viszont nem akarom hogy a csalad megtudja mert akkor veszekedes lesz,tehat inkabb azt mondanam otthon hogy a mensit szeretnem beallitatni vagy hasonlo.

20/N

2017. ápr. 6. 10:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Endokrinológust keress ne meddőségit.

Igen meddőségibe csak az jár aki gyereket akar.

2017. ápr. 6. 11:05
 2/12 A kérdező kommentje:
de a nogyogyasz oda utalt be azt mondta kerjek idopontot ok kivizsgaljak
2017. ápr. 6. 11:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha te is szeretnél gyereket ahogy írod, akkor jó helyre mész oda, ott van endokrinológus is (legalábbis a legtöbb helyen).

A családnak ne kösd az orrára, hogy oda mész. Vagy ha ez nem megoldható akkor mondd meg, hogy azért oda kell menned mert a havi vérzéseddel van gond, ami kezeletlenül meddőséghez vezethet. Emiatt a nőgyógyász oda utalt be és kész.

2017. ápr. 6. 12:15
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem fektetnek be. A kivizsgálás vérvételekből, nőgyógyászati vizsgálatból, ultrahangból áll. Ha szükséges csinálnak egy petevezető átjárhatósági vizsgálatot. Az egy kis műtét. Reggel mész és délután mehetsz haza.

2017. ápr. 6. 12:33
 5/12 A kérdező kommentje:
rendben koszi a segitseget mindenkinek:)
2017. ápr. 6. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Az átjárhatósági nem műtét. Az egy 10 perces történet. Kontrasztanyagot vezetnek be katéterrel és követik vagy ultrahanggal vagy röntgennel, hogy szépen átfolyik-e vagy sem.
2017. ápr. 6. 21:04
 7/12 A kérdező kommentje:
ertem,annyi kerdesem lenne meg hogy a papiromon rajta van hogy sterilitas i es noi infertilitas . ezek mit jelentenek? neten utana olvastam es azt irjak.h nem lehet gyerekem. ezt kezelni nen lehet?
2017. ápr. 7. 10:32
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez az indok, amivel beutalt az orvos a meddőségi centrumba. Ez egy állapot, azért méz oda, hogy az okát/okait kiderítsék és megszüntessék. Olyasmi, mintha a háziorvos beutalna az orthopédiára azzal az indokkal, hogy fáj a lábad. Bármi lehet az oka, nem kell rögtön arra gondolni, hogy amputálni kell. ;) Elmész, részt veszel a kivizsgálásokon és minden kiderül. Lehet például, hogy csak valami kisebb hormonális eltérés ami pár hónap gyógyszerezéssel helyreáll. Szóval nyugi! :)
2017. ápr. 7. 12:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Kimaradt, hogy a sterilitás és az infertilitás magyarul meddőséget jelent. De gondolom erre a google úgyis válaszolt. :)
2017. ápr. 7. 13:01
 10/12 A kérdező kommentje:
igen megtalaltam ezt. de mennyi az eselye hogy teherbe eshetek? attol felek hogy ezt biztos nem tudjak kezelni mert ketszer irta ra hogy termeketlen vagyok,es neten azt olvastam hogy a sterilitas i. azt jelenti sosem lehet. :(
2017. ápr. 7. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!