Dr. Újvári Elemér Budai Meddőségi Centrum, valakinek tapasztalat?
Köszi a válaszokat!
Kedves Első:
Ő egy idős főorvos ott. Hozzá kerültünk az első konzultáción. Nagyon kedves volt és idős kora ellenére "pörgősen" dolgozott.
Kedves második:
Tényleg csak a konzikat végzi? Akkor a nőgyógyászati vizsgálaton ne Rá számítsak?
Szerintem nincs vele semmi baj. Kicsit monoton ahogy beszél, de pl. nekem ő csinálta a HSG-t és az inszemet. Mindent pontosan elmond, hogy mi fog történni és tényleg úgy is volt. Ő már tényleg csak konzultációt és néhány beavatkozást végez. Úgy tudom Konc TanárÚr is tőle tanult.
Ha van konkrét doki, akihez kerülnétek, akkor vigyetek beutalót, amin szerepel a doki neve, mert különben oda tesznek ahová ők gondolják. A dokinőről nem sok jót hallottam, állítólag nagyon hangulatember.
Kedves utolsó!
De ezek szerint ha Neked Ő csinálta a HSG-t és az inszemet, akkor nem csak konzit tart.
Mi hozzá kerültünk és most megijedtem attól amit írtok. Remélem nem leszünk ide-oda dobálva!! (?)
Köszi Mindenkinek a választ!
Kedves utolsó!
Tőled kérdezem, mert túl vagy minden vizsgálaton. Szóval azt nem értem, hogy mi nem választhattunk dokit, hanem az Újvárihoz kerültünk. Ezek szerint nem mindig Ő fog velünk foglalkozni? Értem ezalatt a nőgyogyi vizsgálatot, konzultációkat és a végső beavatkozás(oka)t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!