Dr. Újvári Elemér Budai Meddőségi Centrum, valakinek tapasztalat?
Ja, így értem. Ezért csodálkoztam, hogy az első alkalommal miért nem kérdezték, hogy kihez szeretnénk menni. Ezek szerint a vizsgálatok után választhatunk!
Neked sok sikert a lombikhoz!
Majd jelentkezz hogy mi újság Veletek!
A tegnapelőtti 16:57-es válaszoló vagyok.
A HSG úgy tudom mindenkinek ő csinálja. Az inszemet azért nem Konc doki csinálta, mert valahová el kellett mennie.
Újvári doki csak az első konzultációt végzi, utána már nem. Nem csinál UH-t, vagy pl. az eredményeiteket sem ő fogja kielemezni nektek.
Szűcs dokiról még nem hallottam véleményeket, bár még 1x sem láttam őt mosolyogni. A Zeke doki van még, állítólag ő meg hangulatember. Ha rossz a hangulata nem sok mindent lehet megtudni tőle (ezt most hallottam, mert az egyik "sorstárs" hozzájár), fel kell hozzá készülni a kérdésekkel.
Igen.
A vérvételeknél ne essél kétségbe. Kígyózó sorok állnak, de elég gyorsan megy. Mindkét vérvételnél kinn álltam az épületből, mire odaértem.
A recepción is segítőkészek, nyugodtan kérdezd őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!