Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Spermavizsgálat eredmény!...

Spermavizsgálat eredmény! Tudnátok segíteni kérlek?

Figyelt kérdés

Tegnap jött meg eredmény páromnak de az orvos nem volt ott,így másik nap tudjuk kielemeztetni.Csak ez volt odaírva:

4 ml viszkózus ondófolyadék és

Elvétve 1-1 inaktív

2017. ápr. 5. 19:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok,tényleg,aranyosak vagytok. Voltunk tegnap dokinál és azt mondta,ebből nem lesz gyerek,mert alig van benne spermium...padlót fogtam.Tovább küldtek a Semmelweis-re,kivizsgálásokra. :( Kedves utolsó,gratulálok neked! Köszönöm,hogy elmondtad,hogy van remény. A férjed amit kapott gyógyszert,volt mellékhatása? Mert az én párom ettől fél. Ma veszek E vitamint és cinket,s egyébként most lesz 2.hónapja,hogy isszuk az Inofolicot,van férfiaknak is,Folandrol néven,folsav és szelén van benne és egyéb vitaminok. Páromon viszont látom hogy szomorú emiatt,elég nagy küzdelem most. Nagyon szeretnénk babát már.
2017. ápr. 11. 11:01
 12/19 anonim ***** válasza:

5#vagyok. Nekünk nem gyógyszer segített hanem egy műtét. Van akinek segít a vitamin van akinek nem. Nekünk sajna nem segített és gyógyszeres tapasztalatunk sincs de én addig nem aggódnék a helyében amig nem szedi. Lehet ezer oka. Példa, nálunk visszér volt, egy szem gyógyszert sem kapott. Műtötték. Bnőméknél a férje proszata gyulladasos. Ő antibiotikumot kap. Van akinek hormon kell, stb. Csinálnak majd nektek is vervetelt, ultrahangot, ha kell utologushoz kuldenek es megtalaljak a megoldást. Tényleg ne aggódj, járjatok utána es minden rendben lesz. Inofolic jo, de en a parom visszeres műtétje után abbahagytam, mondván most egy fel évig úgysem lehetek terhes, aztan inofolic nélkül az lettem.

Ffiaknak a profertilt ajanlgattak, mi egy havit vettünk az első egy a második spermavizsgalat között.. Jelentősen nem javította a helyzetet de valószínűleg tovább kellett volna szedni a hatas eléréséhez es nem a műtét elott hanem utána :)

2017. ápr. 11. 12:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Ne csüggedj nagy eséllyel lesz megoldás :-)
2017. ápr. 11. 13:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Igen,bízom benne, hogy megoldják,azon leszünk és pozitívan állunk hozzá,még így is reménykedek minden hónapban,ilyen kis eselynel is,de tesszük a dolgunkat. Páromat elküldték teljes körű andrológiai kivizsgálásra a SOTE-ra,miből áll pontosan ez?
2017. ápr. 12. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Én vagyok a kismama. Clostilbegyt - et kapott. Mellékhatásként az extra fáradékonyságot említem, elég zavaró volt neki, egész nap fáradt volt. És izzadás. Erősebben mint szokott. Ne add fel a reményt, mindig van!
2017. ápr. 12. 17:35
 16/19 anonim ***** válasza:

En meg az 5#os vagyok. Kivizsgálás nálunk.

1. Spermakép (rossz lett)

2. Ismetelt spermakép (az első után pár héttel, szinten rossz lett)

3. Vérvétel és hasi valamint here ultrahangos vizsgálat (itt látszott a baj mar)

4. andrologus szakvélemény (menjünk urológiára)

5. urológus szakvélemény (nagyjából 2 hónap alatt ide jutottunk)

6. Urológiai műtét.

7. Harmadik kontrol spermakép (műtet utan fel evvel, ez vegre jo lett)

Tádáám.. Rá 3 hétre mar bennem volt a kisbabánk.

Persze mindeközben en is sík idegben voltam meg türelmetlen meg mi sem hagytuk abba a dolgot egy percre sem, kipróbáltunk vicces es kevesbe vicces "csodaszereket" és praktikakat Hittünk benne es próbáltam nem elkeseredni inkább kiokosodtam a dologbol. A párom kicsit letort volt de miután utána olvastunk hogy ezzel o nincs egymaga es nem a férfiasságának a bukása a dolog, elkezdett hinni abban hogy menni fog. Az urológus megmondta hogy egy ilyen visszér műtét után nem szabad gyors javulast várni, szóval mi nem is vártunk, de bíztunk benne hogy a 6-12 honap amit mondott elegendő lesz. Nálunk bejött.

Egyébként mindenfele manuális vizsgálat is lehet (hasnyomkodas here kitapintása) valamint prosztatavizsgalat ezeken kívül. A vérvétel hormonra vonatkozó es\ vagy általános labor. Küldhetnek benneteket genetikára is, kereshetnek fertőzést. Hat valószínűleg első körben az lesz mint nekünk. Uh es vérvétel. Aztan ha kizarjak a fizikai es hormonális okokat utána jon a genetikai, immunológiai része. (mi ide ugye nem jutottunk el)

2017. ápr. 13. 13:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi :) Bármi lesz,állunk elébe,vitaminozunk,bízunk. Felhívtuk a SOTE-t időpont egyeztetésre,nem volt szerencsénk.Tele vannak,és leghamarabb augusztus 20.-ától van időpontjuk.Az sok idő,párom is sokallja és úgy döntöttünk,keresünk máshol.Tudtok olyan helyszínt amit a TB. támogat? Esztergom közeléből vagyunk.
2017. ápr. 13. 20:34
 18/19 anonim ***** válasza:
13as vagyok esztergomi mi pestre járunk a szent jános kórházba
2017. ápr. 13. 21:25
 19/19 anonim ***** válasza:
5# vagyok , mi videk. Sajnos ebben nem tudok neked segíteni.
2017. ápr. 14. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!