Spermavizsgálat eredmény! Tudnátok segíteni kérlek?
Tegnap jött meg eredmény páromnak de az orvos nem volt ott,így másik nap tudjuk kielemeztetni.Csak ez volt odaírva:
4 ml viszkózus ondófolyadék és
Elvétve 1-1 inaktív
5#vagyok. Nekünk nem gyógyszer segített hanem egy műtét. Van akinek segít a vitamin van akinek nem. Nekünk sajna nem segített és gyógyszeres tapasztalatunk sincs de én addig nem aggódnék a helyében amig nem szedi. Lehet ezer oka. Példa, nálunk visszér volt, egy szem gyógyszert sem kapott. Műtötték. Bnőméknél a férje proszata gyulladasos. Ő antibiotikumot kap. Van akinek hormon kell, stb. Csinálnak majd nektek is vervetelt, ultrahangot, ha kell utologushoz kuldenek es megtalaljak a megoldást. Tényleg ne aggódj, járjatok utána es minden rendben lesz. Inofolic jo, de en a parom visszeres műtétje után abbahagytam, mondván most egy fel évig úgysem lehetek terhes, aztan inofolic nélkül az lettem.
Ffiaknak a profertilt ajanlgattak, mi egy havit vettünk az első egy a második spermavizsgalat között.. Jelentősen nem javította a helyzetet de valószínűleg tovább kellett volna szedni a hatas eléréséhez es nem a műtét elott hanem utána :)
En meg az 5#os vagyok. Kivizsgálás nálunk.
1. Spermakép (rossz lett)
2. Ismetelt spermakép (az első után pár héttel, szinten rossz lett)
3. Vérvétel és hasi valamint here ultrahangos vizsgálat (itt látszott a baj mar)
4. andrologus szakvélemény (menjünk urológiára)
5. urológus szakvélemény (nagyjából 2 hónap alatt ide jutottunk)
6. Urológiai műtét.
7. Harmadik kontrol spermakép (műtet utan fel evvel, ez vegre jo lett)
Tádáám.. Rá 3 hétre mar bennem volt a kisbabánk.
Persze mindeközben en is sík idegben voltam meg türelmetlen meg mi sem hagytuk abba a dolgot egy percre sem, kipróbáltunk vicces es kevesbe vicces "csodaszereket" és praktikakat Hittünk benne es próbáltam nem elkeseredni inkább kiokosodtam a dologbol. A párom kicsit letort volt de miután utána olvastunk hogy ezzel o nincs egymaga es nem a férfiasságának a bukása a dolog, elkezdett hinni abban hogy menni fog. Az urológus megmondta hogy egy ilyen visszér műtét után nem szabad gyors javulast várni, szóval mi nem is vártunk, de bíztunk benne hogy a 6-12 honap amit mondott elegendő lesz. Nálunk bejött.
Egyébként mindenfele manuális vizsgálat is lehet (hasnyomkodas here kitapintása) valamint prosztatavizsgalat ezeken kívül. A vérvétel hormonra vonatkozó es\ vagy általános labor. Küldhetnek benneteket genetikára is, kereshetnek fertőzést. Hat valószínűleg első körben az lesz mint nekünk. Uh es vérvétel. Aztan ha kizarjak a fizikai es hormonális okokat utána jon a genetikai, immunológiai része. (mi ide ugye nem jutottunk el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!