Akinek már a 9-10. dpo-n pozitív lett a tesztje, milyen márkájú teszttel tesztelt?
Köszi! :)
Hcg vérvételre kéne mennem holnap, de kicsit olyan kiábrándító abból megtudni, sikerült-e, úgyhogy reggel megpróbálkozunk egy teszttel. :)
Sziasztok!
Facelle halvany, de egyertelmu pozinak tunik, x-epilen es expecten semmi nem latszik. Vateras Davidon talan valami.
9. Dpo, remelem nem a teszt szorakozik velunk. Estere lesz hcg eredmeny, drukkoljatok. :)
A facelle az megbízható.
Az xepil általában később mutatja...
9-10 dpo-n csoda hogy a facelle is mutatta, a vérteszt egyértelmű lesz hidd el.
Ha 5 feletti értéked van akkor terhesség .
(ha jól emlékszem)
0-5 közötti érték viszont elvileg nem terheseknél normális.
Szerintunk is nagyon korai, ezert felunk, hogy fals pozitiv. :(
De eddig meg sose csapott be, amikor volt baba, mutatta, amikor nem, akkor semmi nem.latszott. De ennyire koran meg sose teszteltunk.
Nekem a doki azt mondta ha jol remlik, hogy 20 korul kellene lennie a hcg-nek, de sajnos nem emlekszen pontosan ra.
De szep rozsaszinnek tunt a csik a reggeli teszten.
Cs
Vérben még csak 10-es a hCG, de egyébként mire tegnap hazaértem, az X-epilen is látszott. Jó érzékenyek ezek szerint.
Remélem megmarad ez a baba. :)
Gratulálok !
A terhesség nagyon korai szakaszában vagy !!!
Én írtam hogy 0-5 között negatívnak számít a teszt.
5 felett pedig terhesség gyanúja áll fennt.
Így hogy a teszt csík és a vérteszt is ezt bizonyítja, megnyugodhatsz :)
Vigyázz magatokra !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!