Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Az ovulációs teszt nektek...

Az ovulációs teszt nektek kimutatta a peteérést?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia,nekem nem!Pedig biztos volt,mert abban a hónapban lettem várandós.Asszem One Step teszt volt,a netről rendeltem.
2017. ápr. 2. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:
hát ha nem netes 20 ft osat veszel akkor kimutatja. a one step sokaknak nem mutatja. én rossman saját márkás ovu tesztjét használom. minden hónapban jelzi az ovut,és jól jelzi mert én meg is érzem,nagyon szúr ovukor a petefészkem
2017. ápr. 3. 07:03
 3/7 anonim ***** válasza:
én Ft-os one step et vettem és mindig kimutatta. 2 hónap használat után terhes is lettem.
2017. ápr. 3. 07:54
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi, 20 ft-os
2017. ápr. 3. 07:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia, én márciusban használtam másodjára és ki mutatta. Amikor pozitív volt és amikor már nem volt ovum egyértelműen negatív volt.
2017. ápr. 3. 08:22
 6/7 anonim válasza:
18%
nekem az ejakulációs teszt jött be igazán, naponta használom. egy haverom egyszer vett egy DM-es terhességi tesztet, rápisált majd megért a petéje, azóta vagyok keresztapa, bár nem vagyok rá büszke mert apatejen nevelkedett a kölyök és félresikerült
2017. ápr. 3. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
One Step nekem igen netről rendeltem a fastest.hu oldalról magas érzékenységűt. Én meg vok vele elégedve szépen mutatja
2017. ápr. 4. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!