Meddősegi centrumot keresek?
Nem feltétlenül akarnak rosszat! Nekem sem volt 'semmi bajom'; csak 3 éve nem jött a baba. Egyből laparra küldtek, ott derült ki minden problémám -amit egy orvos sem látott UH-on-; és ott derült ki, hogy nekünk csak lombikkal lehet gyermekünk.
Ez még sokkal jobb eset, mint ahogy sokaktól hallom, hogy évekig járnak kezelésekre, tömik őket hormonokkal, s miután már szinte kifogytak a lehetőségekből, elküldik őket laparra, ahol kiderül egy, s más...
Én örültem, hogy először teljeskörűen kivizsgálnak, s csak aztán kezdenek el kezelni.
Szerintem jó helyen vagy! Ha az a baj, hogy félsz a műtéttől, akkor ne aggódj; nagyon minimális megterheléssel jár az egész! 1 éjszakát a kórházban töltesz, és 3-4 nap múlva már dolgozol. Előbb felépülsz ebből, mint egy kiadós influenzából!
Engem is alaposan kivizsgáltak, mielőtt bármilyen kezelést megkezdtek, pedig semmi bajom nem volt, de mégis biztosra akartak menni. Szerintem jó, hogy így történt. Végül a 3. lombikunk lett a sikeres. Amúgy mi a BMC-be jártunk.
Inkább örülj, hogy nem kezdenek el "csak úgy" kezelgetni. Ne aggódj minden rendben lesz.
9+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!