Meddősegi centrumot keresek?

Figyelt kérdés
Tudtok olyat ajanlani ahol csak a szukseges vizsgalatokat kerik? Nekem semmi bajom most megis laparoszkopiat kernek. Ezert keresek masik helyet. Koszonom
2017. márc. 28. 10:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül akarnak rosszat! Nekem sem volt 'semmi bajom'; csak 3 éve nem jött a baba. Egyből laparra küldtek, ott derült ki minden problémám -amit egy orvos sem látott UH-on-; és ott derült ki, hogy nekünk csak lombikkal lehet gyermekünk.

Ez még sokkal jobb eset, mint ahogy sokaktól hallom, hogy évekig járnak kezelésekre, tömik őket hormonokkal, s miután már szinte kifogytak a lehetőségekből, elküldik őket laparra, ahol kiderül egy, s más...

Én örültem, hogy először teljeskörűen kivizsgálnak, s csak aztán kezdenek el kezelni.

Szerintem jó helyen vagy! Ha az a baj, hogy félsz a műtéttől, akkor ne aggódj; nagyon minimális megterheléssel jár az egész! 1 éjszakát a kórházban töltesz, és 3-4 nap múlva már dolgozol. Előbb felépülsz ebből, mint egy kiadós influenzából!

2017. márc. 28. 10:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Engem is alaposan kivizsgáltak, mielőtt bármilyen kezelést megkezdtek, pedig semmi bajom nem volt, de mégis biztosra akartak menni. Szerintem jó, hogy így történt. Végül a 3. lombikunk lett a sikeres. Amúgy mi a BMC-be jártunk.

Inkább örülj, hogy nem kezdenek el "csak úgy" kezelgetni. Ne aggódj minden rendben lesz.

9+4 hkm

2017. márc. 28. 11:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Azert nem örülok az alapos kivizsgalasnak mert van mar 3 gyerekunk, tudjuk hogy csak a sperma keves. Miattuk sem vallalhatok felesleges muteteket.
2017. márc. 28. 11:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves Masodik! Irhatok neked? Kerdeznek a Bmc-rol.
2017. márc. 28. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze írj nyugodtan
2017. márc. 28. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Forgacs intezet
2017. márc. 28. 12:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,irtam
2017. márc. 30. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!