Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Az orvosom cisztát talált. Ez...

Az orvosom cisztát talált. Ez mit jelent?

Figyelt kérdés

kedden rendel az orvosom de kicsit türelmetlen vagyok mert babát akartunk és ez lett helyette :(

látott egy 20x20as cisztát és elküldött a laborba a papiron ez van: CA 125 10,90 U/ml

nem tudjátok ez jó vagy rossz?

2017. márc. 23. 12:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

En is jo orvoshoz jarok es rendbe hozott.:) elotte egy eleg hanyag doki fog.gatloval probalta...:/ azert irom ezt mert ez a tapasztalatom. Mindenkinek más kezelés felel meg.:-) a kerdezo is talal majd egy jo endodokit es megtalalja a megoldast ami NEKI jo nem neked vagy nekem

(12#)

2017. márc. 23. 17:05
 22/24 anonim ***** válasza:

Baba biztos nem !

Tehát az a doki aki a mai világban egy koraterhességet összekever egy cisztával, az dobja vissza a diplomáját !!!

Én javaslom neked, hogy mindenképp kérjen a dokid egy hormonsort.

Ha gyereket akartok... semmiképp ne hagyd magad rábeszélni a fogamzásgátlóra. Az a lehető legrosszabb megoldás.

Nézzenek nálad hormont, menj el endodokihoz !

Sajna tavaly nyáron jártam így, hogy amúgy a pontos 27-28 napos ciklusom kimaradt júliusban.. nagy öröm, végre összejött a babu talán... mentem dokihoz... hát baba sehol csak ciszta.

Hormonsor, ultrahang... kiderült pco.

Azóta gyógyszert szedek, és az életmódomon is változattam .

És sajnos azóta sem jött még össze a baba. Viszont az értékeim jók ! Van mensim rendesen. És ha mindenigaz peteérésem is. (legalábbis érzem a tüneteit). tehát a doki bizakodó,... és biztat, hogy sikerülni fog.

A barnázás meg alapjában véve hormonproblémára utal. tehát én a helyedben nem nyugodnék, míg nincs a kezemben egy átfogó hormonsor vizsgálat.

Sok sikert !

Erőt és kitartást!!!

2017. márc. 27. 12:16
 23/24 anonim ***** válasza:

# 22: Ne haragudj, de elég hiteltelen úgy leszólni a fogamzásgátlót, mint lehetséges megoldást, hogy nincs vele kapcsolatban tapasztalatod, sőt, a probléma azóta se oldódott meg.

Én a dokim tanácsára szedtem fogamzásgátlót és VAN gyerekem, tehát nálam bizonyítottan megoldotta a problémát.

2017. márc. 27. 14:05
 24/24 anonim ***** válasza:

23 !!! Nem leszólom a fogamzásgátlót, hanem csak annyit mondtam, ha kiderülne nála, hogy PCO akkor nagyon nem lenne jó a fogamzásgátlóval kezelni, hiszen a PCO egy egész szervezetet érintő anyagcsere betegség , mely több lépcsős kezelést igényel. NEM ELÉG BETÖMNI A BETEG SZÁJÁT FOGAMZÁSGÁTLÓVAL... hülyeség.

Attól még a hormonjai nem lesznek jók

Persze ha nem PCO (amit gondolom nem nagyon ismersz legalábbis az irásodból, mert ha ismernéd magát a betegséget, nem így irnál... és kérkednél, hogy neked már van gyereked, (amihez tiszta szívből gratulálok), nekem még nincs) szóval ha nem PCO , akkor persze meg lehet próbálni a fog.gátlót, hátha segít, de PCO -nál semmiképp sem javaslom.

De remélem kedves Kérdező minden rendben lesz nálad! És mihamarabb babásodsz !

2017. márc. 28. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!