Az orvosom cisztát talált. Ez mit jelent?
kedden rendel az orvosom de kicsit türelmetlen vagyok mert babát akartunk és ez lett helyette :(
látott egy 20x20as cisztát és elküldött a laborba a papiron ez van: CA 125 10,90 U/ml
nem tudjátok ez jó vagy rossz?
En is jo orvoshoz jarok es rendbe hozott.:) elotte egy eleg hanyag doki fog.gatloval probalta...:/ azert irom ezt mert ez a tapasztalatom. Mindenkinek más kezelés felel meg.:-) a kerdezo is talal majd egy jo endodokit es megtalalja a megoldast ami NEKI jo nem neked vagy nekem
(12#)
Baba biztos nem !
Tehát az a doki aki a mai világban egy koraterhességet összekever egy cisztával, az dobja vissza a diplomáját !!!
Én javaslom neked, hogy mindenképp kérjen a dokid egy hormonsort.
Ha gyereket akartok... semmiképp ne hagyd magad rábeszélni a fogamzásgátlóra. Az a lehető legrosszabb megoldás.
Nézzenek nálad hormont, menj el endodokihoz !
Sajna tavaly nyáron jártam így, hogy amúgy a pontos 27-28 napos ciklusom kimaradt júliusban.. nagy öröm, végre összejött a babu talán... mentem dokihoz... hát baba sehol csak ciszta.
Hormonsor, ultrahang... kiderült pco.
Azóta gyógyszert szedek, és az életmódomon is változattam .
És sajnos azóta sem jött még össze a baba. Viszont az értékeim jók ! Van mensim rendesen. És ha mindenigaz peteérésem is. (legalábbis érzem a tüneteit). tehát a doki bizakodó,... és biztat, hogy sikerülni fog.
A barnázás meg alapjában véve hormonproblémára utal. tehát én a helyedben nem nyugodnék, míg nincs a kezemben egy átfogó hormonsor vizsgálat.
Sok sikert !
Erőt és kitartást!!!
# 22: Ne haragudj, de elég hiteltelen úgy leszólni a fogamzásgátlót, mint lehetséges megoldást, hogy nincs vele kapcsolatban tapasztalatod, sőt, a probléma azóta se oldódott meg.
Én a dokim tanácsára szedtem fogamzásgátlót és VAN gyerekem, tehát nálam bizonyítottan megoldotta a problémát.
23 !!! Nem leszólom a fogamzásgátlót, hanem csak annyit mondtam, ha kiderülne nála, hogy PCO akkor nagyon nem lenne jó a fogamzásgátlóval kezelni, hiszen a PCO egy egész szervezetet érintő anyagcsere betegség , mely több lépcsős kezelést igényel. NEM ELÉG BETÖMNI A BETEG SZÁJÁT FOGAMZÁSGÁTLÓVAL... hülyeség.
Attól még a hormonjai nem lesznek jók
Persze ha nem PCO (amit gondolom nem nagyon ismersz legalábbis az irásodból, mert ha ismernéd magát a betegséget, nem így irnál... és kérkednél, hogy neked már van gyereked, (amihez tiszta szívből gratulálok), nekem még nincs) szóval ha nem PCO , akkor persze meg lehet próbálni a fog.gátlót, hátha segít, de PCO -nál semmiképp sem javaslom.
De remélem kedves Kérdező minden rendben lesz nálad! És mihamarabb babásodsz !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!