Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Cisztát látott az orvosom!...

Cisztát látott az orvosom! Mikor kell műtéti beavatkozás? Jó vagy rosszindulatú az mitől függ? Műtéten kívűl, hogy kezelhetik?

Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha orvosnál voltál, akkor ott kellett volna kinyitnod a pici szádat és megkérdezni.
2012. febr. 4. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha annyi eszed sincs, hogy megkérdezd az orvost, így jártál.
2012. febr. 4. 18:28
 3/12 bánomisén ***** válasza:
77%

Kérdező, ott voltál az orvosnál, ő látta a cisztádat, meg kellett volna kérdezned tőle. Mi nem vizsgáltunk meg, nem vagyunk orvosok, fogalmunk sincs, hogy mi van veled.

Menj vissza az orvoshoz, vagy hívd fel telefonon és tedd föl neki ezeket a kérdéseket, ő válaszolni tud rájuk.

2012. febr. 4. 18:30
 4/12 bánomisén ***** válasza:
100%

Kérdező, higgadj le, mert így csak beszólásokat aratsz.

Tényleg butaság volt, hogy nem kérdezted meg a dokitól mindezeket. Minden betegség, minden ciszta és minden szervezet más, nem lehet a máséból kiindulni, sőt, teljesen fölösleges. Az ember ebben is egyedi.

Keresd meg újra az orvosodat is interjúvold meg, ő mit gondol. Ő diagnosztizált, ő tudja, ő ismer.

2012. febr. 4. 18:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi!De miért kell rögtön lenézni az embert?Nem is jövök fel erre az oldalra soha többé...
2012. febr. 4. 18:38
 6/12 bánomisén ***** válasza:
100%
Isten veled.
2012. febr. 4. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:
A ciszta az kötőszövetes tokkal körülvett, folyadékkal telt képlet. Szerencsére az esetek 99%-ában semmit nem kell vele csinálni. Akkor van gáz, ha olyan helyen van ,ahol már zavarja egy szervnek a működését.
2012. febr. 4. 20:32
 8/12 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOD!!!!!:)

Megnyugodtam kicsit!

2012. febr. 5. 14:35
 9/12 anonim válasza:

Tudom,hogy nem egyformák az emberek,meg a szervezetük, de Én azért leírom, hogy Nekem hogy volt.... :)

Aug.ban volt 2 is,mind a 2 petefészkemnél. Írt fel a doki fog.gátlót, hátha elmúlik a hormonoktól. Hát csak az egyik szívódott fel, a másikat szeptemberben ki kellett műteni, mert nagyobb volt a petefészkemnél. De szerencsére nem kellett vágni, csak leszívta hüvelyen keresztül. Így nincs heg. :)

Azóta is szedem a gyógyszert, így elvileg ki van zárva az esély, hogy újra legyen cistám.

Remélem Neked sem lesz az enyémnél komolyabb... :) De azt mondják, hogy legtöbbször felszívódik magától.

Sok sikert! :)

2012. febr. 6. 00:04
 10/12 A kérdező kommentje:

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HÁLÁS VAGYOK,HOGY MEGOSZTOTTAD VELEM,A VELED TÖRTÉNTEKET!!!

És milyen gyógyszert szedsz azóta is?Fogamzásgátlót?

2012. febr. 6. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!