Mi segíti a teherbeesést?

Figyelt kérdés

Jó nyílván tudom a sexből lesz a gyerek. de nem erre gondolok...

8 hónapja próbálkozunk sikertelenül. voltam már orvosnál 2 x néztek 3. és 21. napi hormont,jók lettek az eredményeim. néztek uh val peteérést,volt ovum. nem értem miért nem sikerül a baba. Valami bevált módszer esetleg ami nektek segített tudnátok ajánlani? gondolok itt vitaminokra gyógynövények stb.

2017. márc. 21. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Szokták ajánlani, hogy kedj el terhesvitamint szedni már a terhesség előtt. De igazából "csak" annyi kell, hogy mindkét fél egészséges legyen. (Párodat vizsgálták? Mert azzal szokták kezdeni.)

Amit még érdemes: pajzsmirigy és IR.

Utána az átjárhatósági.

A gyógynövényeket felejtsd el. Vagy van bajod, és azt kezelni kell, de nem gyógynövénnyel, vagy nincs, akkor meg felesleges.

2017. márc. 21. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:

páromat még nem ő most megy áprilisban.

Pajzsmirigyem jó azt nézték

0.80 a tshm

t3 és t4 is jó

Ir még nem volt

2017. márc. 21. 18:53
 3/6 Manka68 ***** válasza:
Ha a párod eredménye is jó lesz, akkor átjárhatóságira kellene menned, ez a következő lépés. IR-t is érdemes kizárni, az is csak egy vérvétel.
2017. márc. 21. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:

komolyan? :/ van annak valami tünete ha a petevezető elvan zárodva?

van már egy kislányunk aki 4 éves

én 27 vagyok párom 31

2017. márc. 21. 20:52
 5/6 Manka68 ***** válasza:
Nincs tünet, csak nem jön a baba. Sajnos az sem jelent semmit, hogymár van gyermeketek, bármikor elzáródhat a petevezető. :-(
2017. márc. 22. 05:41
 6/6 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy van ilyen problémám de majd ha nem jön továbbra sem a baba utána járok :) igaz 8 hónapja nem jön,de pozitív vagyok,sikerülni fog :)
2017. márc. 22. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!