Imunologia, Trombozis hajlam?

Figyelt kérdés
Létezik hogy a petesejt szépen megtermèkenyül de beágyazodni nemtud,okozhatja a fent emlitettek eggyike?A vizsgálatokat megcsinàltuk de az eredmènyre még vàrnunk kell.Minden màs eredmènyem mese szép.3 ève probàlkozunk.Tapasztakat esetleg valakinek?
2017. márc. 21. 10:58
 1/4 VeDi84 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos nem tudok válaszolni, viszont követném a kérdéseted, mert érint a téma, én is az eredményeimre várok.

2017. márc. 21. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Engem ugyan nem vizsgáltak rá, de a dokik immunológiai problémára gyanakodtak, mert a többi eredményem nekem is jó volt. Astrixot kellett szednem, ami lényegében ugyanaz mint az Aspirin protect, egy enyhe véralvadásgátló.Így megmaradt a baba. A következőnél is szedtem, ő is megszületett.

Előtte volt két vetélésem és kémiai terhességeim, amit csak a tesztek igazoltak.

2017. márc. 21. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A másodikhoz tudok szólni: trombofília esetén beágyazódás nem akadályozott, de könnyebben elmehet, korai és késői vetélés, halva szülés is előfordulhat kezeletlen esetben.
2017. márc. 21. 12:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nàlunk mèg hatalmas kèrdöjelek vannak,èn azt gyanitom hogy valami oknàl fogva nemtud beàgyazodni.Trombozis màr többször is elöfordult családtagoknàl ami örökletes is lehet de amint irtátok nem akadájozza a teherbeesést csak vetélèshez vezethet,igy màr akkor azt is kizàrnàm.Nyilvàn majd az eredmènyek többet mondanak😐köszönöm a hasznos vàlszokat.
2017. márc. 21. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!