SElső clostys hónapom. Sikerülhet még? Endometrium 16 mm jobb olfalon 30 mm folyadékkal teli kêplet bal oldalon 25 mm foly. Teli kêplet.17. ciklusnapon.
Figyelt kérdés
Menszeszem 24-32 nap között szokott megjönni.Tapasztalat esetleg valakinek?2017. márc. 9. 14:51
1/4 anonim válasza:
nem értem, nem beszéltétek meg a dokiddal h ez mit jelent? én mindig kérdezem,ha nem mondja, de általában mindent elmagyaraz. most avgy az orvosokkal van a hiba vagy egyes páciensekkel, h nem mernek kérdezni.:) nem bántani akarlak, amugy ez jó jel :)) még szép h cikerülhet mindenoké!!!! :) én is 17.napon vagyok első clostis hónapom nekem csak a tüszőket mérte 12,14 ciklusnapokon utána nem ultrahangozott mert nem fértem be időpot ügyileg.:/
2/4 A kérdező kommentje:
9.naptól járok UH-ra mert harom hónapja mikor voltam nem repedt meg.minden nap más orvos ultrahangoz és az eredményeket kell vinnem a meddőségibe az orvosomnak.azt mondta h a 25 mm- es még talán megrepedhet.de múltkor is csak cisztám lett.bár most a gyógyszertől talán...mire kaptad a clostyt? Én alacsony progeszteronra .jaaaj és köszönöm a bíztatást.már nagyon el vagyok keseredve.
2017. márc. 9. 15:19
3/4 anonim válasza:
de mért nem adott akkor repesztőt nem értem.:( hát én arra h nőjenek nagyobbra a petéim, eddig a max 12mmes volt, aztán ciszta lett, most elérte a 19.7mm-et, ez már haladás, legközelebb ha most nemsikerult figyeljuk reped-e és ha nem akkor ad szurit.:) sztem esélyesek vagytok a sikerre -e hónapban. szivesen énis örülök ha biztatnak mert már nehez kicsit is pozitvnak lennem
4/4 A kérdező kommentje:
Ha nem reped meg akkor remélem következő hónapban már kapok szt is.majdnem 20mm?akkor legalább használ akörül már meg is repedhet.;) Kitartás mikorra nem várod?
2017. márc. 9. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!