Lombikos Anyukák, lányok! Ma teszteltem egy 10-es erősségű teszttel ET. Után 8. napon vagyok és nagyon halványan, de ott a második csík.2 naposan kaptam vissza 2 embriót. Valaki hasonló helyzetben volt már? Lehet bizakodni?
Figyelt kérdés
2017. márc. 2. 13:24
11/17 anonim válasza:
Exepil mutatott és a clare Blue is erős lett 😊31hkm szorítok nagyon h mèg erősebb legyen a teszted várom majd a fejleményeket😊
12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon- nagyon izgulok, holnapra nem várom viszont csak pénteken lesz vérvétel, kíváncsiságból kipróbáltam egy 25-ost is, de nagyon meresztgetni kell a szemet, hogy lássam a 2. csikot, szóval azt inkább negatívnak mondom, tünetekre nem adok, mert simán lehet az emelt progeszterontol:) ami viszont aggaszt az a bizonyos "mindjárt megjön "érzés, remelem nem fog ... Mindenképp írok a fejleményekről, köszönöm mindenkinek a biztatást!
2017. márc. 5. 21:43
13/17 anonim válasza:
Bizni kell benne es nyugi 😉31hkm
14/17 A kérdező kommentje:
Haliho!! Még szerencsére nem jött meg, talán a 25 os exepill is picit erősebb. :)
2017. márc. 7. 12:24
15/17 anonim válasza:
Izgulok nem tudod fel tenni a tesztről a kèpet?😊31hkm😉
17/17 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos nem jött össze, annak ellenére hogy kezdetben erősödött a teszt :( Sajnos a vérvételi napokban már egyre halványabb volt, és a vérvételen is 5.2 HCG értéket mértek.
Azt nem tudom, hogy a hormonokat mutathatta -e még vagy egy kezdődő beágyazódás maradt abba... Ezt nem tudom már meg, elszomorodtunk nagyon, hiszen bíztunk benne, ahogyan mindenki más is, de nem adjuk fel! Köszönöm az érdeklődést!
2017. márc. 12. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!