Mikor teszteljek et. Után?

Figyelt kérdés
2017.02.22.-én volt embriotranszferem, 2 napos embriokat kaptam vissza, mikor érdemes tesztelni 10-es teszttel?
2017. márc. 1. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Leszívástól számított 14. nap
2017. márc. 1. 12:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!
2017. márc. 1. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Leszivas utan 12.nap tesztelt pozitivat a baratnom. De sztem meresz olyan korán
2017. márc. 1. 13:37
 4/7 A kérdező kommentje:

március 10.-én lesz vérvétel, de úgy gondoltam, hogy hétfő, kedd körül megpróbálkozom egy 10-es teszttel, hátha lenne egy halvány pozitív :D

Nagyon bízunk benne, hogy sikerül :)

2017. márc. 1. 13:54
 5/7 anonim ***** válasza:

1. vagyok én nem mertem tesztelni, vérvétel után 4 nappal vettem egy tesztet, hogy lássam milyen egy pozitív teszt felszólalással, akkor is tökre izgultam, hogy pozitív lesz e.

Pénteken megyek ultrahangra, nagyon várom :)

2017. márc. 1. 14:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Gratulálok neked kedves első válaszoló! :) Mi már több mint 2 éve próbálkozunk, ez az első lombikunk és remélem az utolsó is :) az az igazság , hogy én is kíváncsi voltam milyen egy pozitív teszt ezért tegnap csináltam egyet,ami halvány pozitív lett, nyilván tudom, hogy ez az otrivelle szuri miatt volt , de akkor is olyan jó volt látni :) Szóval ez a cél jövőhéten is :) Hány napos babókat kaptál vissza ?
2017. márc. 1. 14:52
 7/7 anonim ***** válasza:
3 5 naposat, ez volt a harmadik lombikunk
2017. márc. 1. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!