Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Más is van, akivel elvileg...

Más is van, akivel elvileg minden klapppol, mégsem menstruál rendszeresen?

Figyelt kérdés
Egyedül a TSH-m volt enyhén emelkedett, arra gyógyszert szedek, már az is ideális. PCOS sem igazolódott, de azért diétázom és tornázok. Tegnap 36. napon voltam nőgyógyászati Uh-n: 6mm nyálkahártya, bal ovariumban érett tüsző. Miközben már másfél hete egekben az ébredés hőm, és előtte minden ovus jel is megvolt! Hogy lehetséges ez? :( Túl vagyunk egy missed ab.-on, most kezdhetünk újra próbálkozni (az endos doki szerint), de én így kicsit félek...
2017. febr. 28. 06:51
 1/5 Manka68 ***** válasza:
Olyan nincs, hogy minden rendben, mégsem rendszeres a menses. A valóság sajnos az, hogy még nem találták meg a probléma okát. Ha leírod milyen vizsgálataid voltak, milyen eredeménnyel, akkor talán valaki tud tippet adni, hogy merre menj tovább.
2017. márc. 1. 17:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Az csodás lenne! :)

3. napi hormonsor:

FSH: 5.6 U/l, Lh: 5.8 U/l,Prolaktin: 8 ng/ml, ösztradiol: 54.4 pg/ml, progeszteron: 0.61 ng/ml, tesztoszteron: 0,59 ng/ml

HOMA-IR: 2.1 (3 orvos is mondta a terhelésemre, hogy nem vagyok IR-es),

TSH: 1.11 (most már, kezelés előtt 5 volt)

Mit nézethetnék még esetleg?

2017. márc. 1. 21:11
 3/5 Manka68 ***** válasza:
Éhomi és terheléses cukor, inzulin értékeid? A pajzsmirigyed mióta van kezelve? Az 5 nem enyhén magas, az már bőven sok babához, lehet hogy még kell neki idő míg minden helyreáll. Mennyi ideje áll 1 körül?
2017. márc. 2. 05:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Ilyen volt a terheléses vizsgálat eredménye:

Cukor 0, 60, 120 percnél: 6, 6.5, 6

Inzulin 0, 60, 120 percnél: 7.7, 27.4, 28.3

A diabetológus és a dietetikus is azt mondta rá, hogy rendben van, de az emelkedett éhgyomori miatt 160g-os CH diétás vagyok.

Ez az első hónap, amiben biztosan végig 1.1 volt a TSH, ezért vártam valami pozitív változást a ciklusom hosszában. Ma megjött legalább :) - 38 nap. Talán csak türelmetlen vagyok...

2017. márc. 2. 21:35
 5/5 Manka68 ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez a terhelés még nem jó. Gyakorló IR-es vagyok én is. Tartsd a diétát és legyél türelmes.
2017. márc. 3. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!