Párommal két hónapja próbálkozunk a baba projekten de semmi eredménye! Mit csináljunk hogy hamarabb baba legyen?
Idézek egy általam nagyrabecsült nőgyógyászt: "A terhesség nem villanykapcsoló."
Ez nem úgy működik, hogy te eldöntöd és akkor már hipp-hopp, teherbe is esel. Fél-egy év próbálkozás teljesen normális, hiszen a terhesség létrejöttéhez rengeteg tényező szerencsés együttállása szükséges, amiket te nem tudsz befolyásolni érdemben. Egyébként mi múlik azon, hogy 1 hónap után esel teherbe, vagy 7 hónap után? Utólag, ha meglesz a baba, semmi jelentősége nem lesz.
Jaj,te szegényke! Hagyd a babprojektet,meg az önvizslatást,csak élj!
A gyerek pedig nem akkor jön,mikor te akarod,hanem amikor ő akar jönni! Voálá, már most is keresztbehúzza a számításaid,amihez hozzá kéne szokni,és nem görcsösen ragaszkodni a "projekthez", mert koránt sem biztos,hogy úgy lesz minden,ahogy betervezted!
Úgyhogy nem kell a para! Relax!
Tervezetten csak keveseknek sikerül rögtön elsőre. (Valamiért aki meg nem akarja, annak meg általában összejön az első óvatlan pillanatban...)
Mi 6 évet vártunk a sikerre, amit csak a lombik tudott megadni nekünk.
Egyelőre kár 2 hónap miatt ennyire rástresszelni. Ha 1 év után sem sikerül, akkor érdemes elmenni kivizsgálásra. Azon belül meg teljesen normális dolog, hogy hónapokat kell próbálkozni. A gyerek nem 'megrendelésre' jön...
Tehát már az első hónapban teherbe tudtál esni (még ha meg sem maradt sajnos), és most el vagy keseredve? Ezt azt alkategóriát nagyrészt olyanok olvassák, akik évek óta próbálkoznak, többük - köztük én is - anélkül, hogy akár egyszer is legalább egy kémiai terhességet produkáltak volna.
De röviden a válaszom: 2 hónap SEMMI.
Nekem a ciklusom is katasztrófa és a kivizsgálások alatt kiderült h a férjemmel sincs minden rendben.
2 hónap után mégsem mentem a Tiszának.
Kis rásegítéssel majdnem 2 év alatt sikerült először teherbe esnem.Már tudtuk h gondok vannak,amik nem múltak el a 2.baba érdekében mégis 8 hónap után mentem orvoshoz...Majd a 3.-nak is megadtuk az esélyt h spontán hátha sikerül.
De 2 hónap???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!