Closti? Még új vagyok a témában? Ìrjatok tapasztaltabbak!?
Azèrt kaptam, mert hèbe-hoba van csak peteèrèsem, vagy ha van akkor is " nem elèg erősek a petèk, kicsik"
Olykor elofordul nalam kisebb ciszta , ezert uhval szigoruan koveti. De mig nem kezdem el infòt gyűjtenèk.
1. Nektek hanyadik hònap volt a sikeres hónap?
2 milyen adagban kaptátok?
3 minden màsnap jò együttlenni? Tudom a doki mondani fogja, de erdekel.
Folsavat, D ès E vitamint szedhetem tovàbbra is majd?
4. Peteeresetek ugyanakkor volt/ mikor volt?
5.menzeszetek helyreallt/ maradt a règi?
6. Ikreitek lettek ( fèlek az iker tèmátòl, de màr ezt is bevállalom)
7. Tènyleg èrdemes kihagyni 3-4 napot a 10-11 ciklusnap elotti egyuttletnel?
Nagyon szepen koszonom!
Closti nélkül nem volt peteérésem és 15 napos ciklusaim voltak.
1.baba 3.clostis hónap 30-35napos ciklusokat csinált,de az egyikben nem érlelt petét.
2.baba 3clostis ciklusban nem sikerült.Mindegyik ciklusban volt pé 30-33naposak lettek a ciklusok.3 ciklus szünetet kellett tartanunk,de nem tudtam eljutni feliratni.Viszont a ciklusaim a szünetes hónapokban is jók voltak.A 4.szünetesben lettem terhes késői ovuból.
3.baba 4clostis ciklus (ebből 1ben volt ovu),majd 3ciklus szünet.Ezután az első closti+utro ciklusban terhes lettem.
Legelső alkalommal kellett napi 1 szemet szednem,utána mindig 2-t.Ciklus 3vagy 5 napjától javasolták.
1. Egyik sem. 6 sikertelen stimuláláson vagyok túl, most kezdődött a 7.
2. 2x1-el kezdtem, nem hatott, a 3x1 vált be
3. Fogalmam sincs, nem sikerült sosem, akárhogy csináltuk.
4. Mihez képest mikor? A nem stimus hónaphoz képest? Kb. 13-14. nap körül volt majdnem mindig az ovu. Előtte épp hogy nem volt, lévén, hogy ezért kell(ett) szednem clostilt.
5. Nekem a menstruációm előtte is normális hosszúságú volt, utána is az maradt.
6. Nem lett 1 sem, de nem bántam volna az ikreket. Szerintem a mi helyzetünkben ne válogassunk. Ha mégis, az ne vegyen részt ilyen programban, szerintem, mivel itt megvan a esély rá.
7. Szerintem ennek maximum akkor van jelentősége, ha a férfinak alacsony a spermaszáma. Akkor érdemes "gyűjtögetni" őket napokig. Minthogy inszem/lombik előtt 5 napot ajánlanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!