Egy kis segitséget szeretnék kérni pár hónapja szeretnük a babát de nem sikerült. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 15:58
11/22 A kérdező kommentje:
Nem, ezek közzűl csak nőgyogyászaton voltam de ott nem mondtak semmit hogy nem eshetek teherbe. Viszont vérvételen voltam a pajzsmirigyem az jo.. nem értem mi lehet a probléma! :(
2017. febr. 16. 17:56
12/22 anonim válasza:
Keress egy lelkiismetetes dokit, aki kivizsgál.
13/22 anonim válasza:
Keress egy megbízható nőgyógyászt, aki lelkiismeretesen kivizsgál, és a párod is menjen el spermavizsgálatra. Millióféle probléma lehet, kicsit olvass utána, hogy egy picit is képben legyél.
14/22 anonim válasza:
De honnan tudod, hogy problema van?? Hany honapja probalkoztok? Tudod, irtuk parannhigy ev atlagosan egy parnak mire osszejon!
15/22 anonim válasza:
Igen persze simán lehet hogy nincs baj, de megspóroltam volna 8-10 hónapot ha kapiból mindent megnézetek.
16/22 anonim válasza:
Persze, nem kell feltétlenül arra gondolni, hogy probléma van. De én úgy gondolom, hogy felesleges várni, mert ha nincs baj, akkor legalább megnyugszotok, és talán nem stresszeltek annyit. De ha van, legalább időben kiderül, és nem telnek feleslegesen a hónapok.
17/22 anonim válasza:
Mennyi az a pár honapja?Kell teljes hormonlabor 3 napi-21 napi vérvételel+ultrahangos peteérés követés.Kezdésnek ez kéne,igy megtudod van e peteérésed,ha van akkor megtörténik e az ovulàcio.Ha ezek rendben vannak akkor a többi vizsgálatot leirták elöttem szolok.
18/22 A kérdező kommentje:
Reménykedem benne hogy most sikerülni fog a picike. Igaz nem kellene még nagyon bele èlnem magam meg még korai de ma kellett volna meg jöjjön de nem jött meg. A melleim se duzzadtak meg nem is görcsölök semmien tünet nincs amitöl tudnám hogy mensim lenne! :)
2017. febr. 19. 16:18
19/22 anonim válasza:
17 vagyok akkor drukolok hogy tovàbbra se jöjöm meg és most sikerüljön.
20/22 A kérdező kommentje:
Köszi én is drukkolok magunknak.. még nem jöttmeg de remélem így is marad és eggyel bővül a család. Egyépként ez lenne az elsó babám! :)
2017. febr. 21. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!