Teherbeesés probléma, clostilbegyt stb. Kérhetek egy kis segítséget?
Először is köszönöm szépen annak aki kis időt szán rám és segít elmagyarázni nekem egy két dolgot.
Tavasszal lesz egy éve hogy a párommal elhagytuk a védekezést baba reményében. Sajnos eddig mindhiába. Ma elmentem nőgyógyászhoz , elmondtam neki is a problémámat és megvizsgált.
Az alábbiakat állapította meg:
apró seb a méhszájon (kenetet vett)
10 mm nyálkahártya
a petefészekben lévő tüszők olyan picik, hogy említésre sem méltóak , 3 mm.
Erre kaptam a gyógyszert.
Mai napon vagyok a 19. napon. Az előfordulhat, hogy azért ilyen picik mert már megvolt a tüszőrepedés ?
Az utóbbi pár napban émelygést érzek, illetve görcsölést is. Nem fáj, csak kicsit kellemetlen.
Terhesség jelét nem látta.
Okozhat a petefészek alul működés ilyen jellegű panaszokat ?
Kell tartanom ettől a gyógyszertől ?
Nagyon szépen köszönöm.
25/N
Nagyon fontos!! Orultem volna ha mi nem 5 honap felesleges closti után tudjuk meg. NAGYON (!!) elvèkonyitja a mnyálkahártyát. Napi 500-600mg E vitamint szedj legalább.
Nekem 11mmes volt a nyalkahartyam, aztan 2hónap alatt pont Idealis 17-18mmes lett. Napi 800mg e vitamint szedtem.
60db kapszula/1100Ft kb. Nagyon ajanlom nekedis de tenyleg. Vekony nyalkahartyaval nemfog menni
Szia!
Mikor kezdenéd szedni a Closty-t?
Ha még lenne 1-2 heted, én azt tanácsolnám, hogy nézessétek meg előbb a kisfickókat.
Mi is elkövettük ezt a hibát. Nem jött a baba, orvoshoz mentem, aki nekemesett a Closty-val. (Bár nálam legalább volt előtte vérvétel, nálad ezt is hiányolom.) Szóval 4 hónapon keresztül stimulált, 2 naponta UH, domináns tüszők, hurrá, szerelmeskedés. Eredménytelenül.
Aztán úgy döntöttük, hogy megnézetjük a kisfickókat. Sajnos rossz híreket kaptunk, mennyiségük és minőségük is jóval a normál alatt volt. Még inszemináció sem jöhetett szóba, egyből lombikra irányítottak minket.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha kicsit okosabbak lettünk volna, és először a férjemet vizsgálják, elkerülhető lett volna az a felesleges hormonkezelés, amivel próbálkoztunk.
Remélem sikerrel jártok!
ez így nem jó.sajnos a nőgyógyászoknak ez nem szakterülete,nem értenek hozzá.
Menj el egy endokrinológushoz,az csináltat egy 3.napi hormonsort,TSH-t és egy terheléses inzulint.
Ez a minimum,ezt első körben meg kell csinálni.
Ha PCO-d van,márpedig a tünetek alapján lehet,akkor a closti csak ront a helyzeten,de a nőgyógyászok mindenre ezt írják,tisztelet a kivételnek.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek.2hetem van a gyógyszer elkezdéséig.Azt hiszem keresek egy endokrinológust :) Nem értem miért kezelik ennyire félvállról az orvosok a pácienseket.. E vitamint szedek ,200al kezdtem aztán már 400 mg-ot szedek de csak 2-3 naponta(azt olvastam valahol hogy nem szabad minden nap) de így feltétlen eszegetem majd.
Köszönöm a jó kívánságokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!