Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Nektek hogyan kellett szednia...

Nektek hogyan kellett szednia clostyt és miért?

Figyelt kérdés

Nekem van pèm. Mègis felírta, 3ciklusnaptól 5napig , napi 2×fèl szem,nem kevès ìgy? Másnak olvastam, hogy inkabb napi 2szemet kellett. 5ciklusnaptól stb. Nektek hogyan? Mire kaptàtok? Van itt olyan , akinek ugy irtak fel h volt pèje csak " gyenge "? En hajlamos vagyok cisztára, állìtólag azokat is tùlstimulálhatja. De mivel kis adagot kell szednem a doki csak 12,13,15ciklusnapon nèz meg , a ciklusaim 31-33naposak. Volt valaki akinek elso vagy második kúràban már sikeres volt? Ikreket semmikèpp sem szeretnèk... de a doki azt mondta előfordul closty mellett? :)

Írjatok minèl többen, köszi.:)

2017. febr. 10. 14:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Mennyi volt a progid, mit jelent a gyenge peteérés?
2017. febr. 10. 14:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Fejbol nem tudom a papir mèg dokinál van, felhìvott h bent hagyja a receptet a patikàban ! Azt h van , de nem nőlnek elèg nagyra , stimulálni kell őket pár milisen van h ciszta lesz nagyritkan. Van h "összesnek" altalaban 1-2 pete kezd el èrni , de van hogy csak egy! A dokim szerint emlìtèsre sem mèltòak. Voltam 3. Es 22.napi vervetelen. Ketszer uhs kovetesen. Cukorterhelesen, atjarhatosagin. Bizom a dokimban sosem kezelt felre, odafigyel. Nem hasra ütès szerűen cselekszik. A clostyt mèg 4-5 hònapja emlìtette, ha nem valik be az inofolic.
2017. febr. 10. 14:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Progi 0.1es (ìgy rèmlik)
2017. febr. 10. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:
nekem is azért írták fel mert van olyan hónap amikor nincsen pé-m. kb 10 nap múlva kezdem el szedni. ugyanúgy 5 napig mint te, csak napi kettőt.
2017. febr. 10. 21:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Nekem sincs mindig, elvileg most sem volt, mert 3napja kellett vna megjönnie. De csak barnázgattam. Ma mar barna sincs, az a keves sem, ami volt. Hetfon teszteljek es ha negativ valtsam ki name norcolutot , attol megjon es kezdjem a costyt. Ezt kaptam ki "parancsba" a dokimtòl!!:-)

Rettegek a cisztak miatt. Neha akad egy-ket nagyobb. Felek. .. :( Mondtam is a dokimnak ma! Miutan kiirtam a kerdest felhivtam. Azt mondta, hogy legyen elso kùràban inkàbb napi fèl! :)

2017. febr. 10. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Drukkolok. Irj majd mi lett!!!:)
2017. febr. 10. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem is elősször norcolutot kell szednem. Holnap kezdem meg. Abból is napi ötöt. Megírom, meg te is írd meg!
2017. febr. 10. 21:59
 8/8 A kérdező kommentje:
RendBen köszi! Remelem megjon es nem kell a norcolut. :) :)
2017. febr. 10. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!