Nektek hogyan kellett szednia clostyt és miért?
Nekem van pèm. Mègis felírta, 3ciklusnaptól 5napig , napi 2×fèl szem,nem kevès ìgy? Másnak olvastam, hogy inkabb napi 2szemet kellett. 5ciklusnaptól stb. Nektek hogyan? Mire kaptàtok? Van itt olyan , akinek ugy irtak fel h volt pèje csak " gyenge "? En hajlamos vagyok cisztára, állìtólag azokat is tùlstimulálhatja. De mivel kis adagot kell szednem a doki csak 12,13,15ciklusnapon nèz meg , a ciklusaim 31-33naposak. Volt valaki akinek elso vagy második kúràban már sikeres volt? Ikreket semmikèpp sem szeretnèk... de a doki azt mondta előfordul closty mellett? :)
Írjatok minèl többen, köszi.:)
Nekem sincs mindig, elvileg most sem volt, mert 3napja kellett vna megjönnie. De csak barnázgattam. Ma mar barna sincs, az a keves sem, ami volt. Hetfon teszteljek es ha negativ valtsam ki name norcolutot , attol megjon es kezdjem a costyt. Ezt kaptam ki "parancsba" a dokimtòl!!:-)
Rettegek a cisztak miatt. Neha akad egy-ket nagyobb. Felek. .. :( Mondtam is a dokimnak ma! Miutan kiirtam a kerdest felhivtam. Azt mondta, hogy legyen elso kùràban inkàbb napi fèl! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!