Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Pm alulműködésre szedett...

Pm alulműködésre szedett euthyrox25,5,6 tsh nál mennyi irő alatt állítja be?

Figyelt kérdés
Babàt szeretnénkmàr egy éve próbàlkozunk.Euthyrox25 öt szedek pm alulműködésre egy kicsivel több mint egy hónapja(35 nap) elméletileg holnap- holnap utànra nem vàrom...menszesz előtt mindig szurkàl és fàjdogàl a petefészkem és érzem h meg fog jönni.Most félidőben szurkàltegy kicsit de most semmi.nem tudom mit higyjek..nagyon szeretnénk babàt de nem akarok képzelődni.szerintetek lehetek terhes?

#TSH #Pajzsmirigy. Euthyrox25
2017. febr. 7. 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem teszteltél esetleg?
2017. febr. 8. 11:00
 12/15 A kérdező kommentje:

Értem..hàt én 168 cm vagyol és 90 kg voltam egy honapja ahogy szedem a fyogyszert egészségesebben eszek

.sok salàta húsok inkàbb roston cag pàrolva és nekem lement 5 kg...de nem koplalok szerintem a gyógyszer is segit...

2017. febr. 8. 15:17
 13/15 A kérdező kommentje:

11 es nem teszteltem még

..kicsit félek a csalódàstol:(... Màr annyiszor volt negativ h nem akarom elhamarkodni...

2017. febr. 8. 15:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi újság azóta?
2017. febr. 9. 19:20
 15/15 A kérdező kommentje:

Sajnos megjött:( de màr túl is vagyok rajta..nagy csalódàs volt

.de uj hónap új esély.nàlad??

2017. febr. 14. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!